hit counter
header

Afvallen Buik

Iedereen heeft buikvet, ook mensen met een sixpack of strakke buik hebben buikvet. Het hebben van buikvet is heel normaal en zelfs noodzakelijk voor de bescherming van je organen, maar te veel buikvet kan schadelijk zijn en is niet goed voor je gezondheid. Te veel buikvet vinden mensen vaak niet mooi en daarom willen ze graag afvallen voor een platte buik.

Helaas denken nog te veel mensen dat je plaatselijk vet kunt verbranden door buikspieroefeningen te doen of dure dieetproducten aan te schaffen. Vet verdwijnt geleidelijk over heel je lichaam, je kunt dus niet alleen buikvet verliezen. Het doen van buikspieroefeningen kan wel bijdragen aan een strakke, maar vooral sterkere buik. Toch is de oorzaak van buikvet vaak verkeerde voeding.

Je denkt goed bezig te zijn, door te letten op de hoeveelheid  calorieën, meer light producten te kopen in plaats van normale producten en toch lukt het maar niet op een mooie platte buik te krijgen. Wanneer je gezonder wilt eten en wilt afvallen, is het belangrijk dat je weet wat je eet.

Je moet dus niet alleen producten kopen waarvan jij denkt dat ze gezonder zijn, want zijn ze ook echt gezonder? Vaak word je namelijk misleidt door de voedingsindustrie, zij zetten mooie uitspraken als ‘0% vet’ en ‘geen toegevoegde suikers’ op de verpakking en als snel denk jij als consument dat je goed bezig bent en gezondere producten koopt. Toch moet je niet altijd zomaar geloven wat er op de verpakkingen staat, kijk eerst zelf goed op de ingrediëntenlijst achterop de verpakking. Kijk of er daadwerkelijk minder of geen suiker in zit, maar let ook goed op de schuilnamen die ze gebruiken voor suiker, dit zijn er namelijk erg veel!

Hieronder vind je een lijstje met veel gebruikte schuilnamen voor suiker, als je een van deze namen in het begin van de ingrediëntenlijst ziet staan, kun je het product beter terugleggen in het schap, als je wilt afvallen tenminste.

–    Alle namen waar het woord suiker zelf in voorkomt zoals: fruitsuiker, rietsuiker, basterdsuiker, bietsuiker, bruine suiker, geleisuiker, kristalsuiker, palmsuiker, rijstsuiker, vanillesuiker, maïssuiker, moutsuiker en druivensuiker bijvoorbeeld. Ook karamel en andere vormen van suiker, karamel is gesmolten suiker namelijk.
–    Alle namen voor suiker eindigen op ‘ose’, zoals: glucose, dextrose, fructose, galactose, lactose, maltose, saccharose, sacharose en sucrose.
–    Alle woorden waarin siroop, syrup, honing, stroop of nectar in voorkomen.

Er wordt in producten door fabrikanten te veel suiker in producten gestopt, dit doen ze om het product lekkerder te maken, zodat mensen het blijven kopen. Kijk dus altijd zelf goed op de verpakking en laat je niet afleiden door alle gezondheidsclaims die op de verpakking staan.

Naast te veel suiker is er nog een reden waarom het veel mensen niet lukt om af te vallen en buikvet te verliezen. Mensen willen het liefst zo snel mogelijk afvallen en gaan daarom juist te weinig eten. Doordat je snel gewicht wilt verliezen, ga je zo min mogelijk eten, waardoor je juist sneller in de verleiding komt om snel wat ongezonde dingen tussen door te eten. Of je eet vaak producten waar te weinig voedingsstoffen in zitten, waardoor je honger blijft houden.

Snel afvallen gaat het beste als je voeding eet die gezond is en tegelijkertijd je een verzadigd gevoel geeft. Voeding die je helpt buikvet te verliezen bevatten veel eiwitten, geen snelle koolhydraten, maar langzame (complexe) koolhydraten en veel vezels, vitamines en mineralen. Dit zijn voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft en waardoor je een langer verzadigd gevoel hebt en tegelijkertijd spierafbraak tegen gaat. Wanneer je wilt afvallen en buikvet wilt verliezen is het belangrijk dat je jezelf realiseert dat je voedingspatroon aanpassen stap 1 is, daarna kun je kijken of je ook nog wilt gaan sporten om zo je energieverbruik te verhogen.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.