hit counter
header

7 X een Waardeloos Dieet – Begin Niet Aan Deze Onzin

Tegenwoordig zijn er zo veel dieten. Je vraagt je misschien af welk dieet effectief is en tegelijkertijd gezond kan zijn.

Het advies: stop met tijdelijke extreme dieten! Ons dieet is voor het hele leven. Wat je moet doen is een permanente verandering in je levensstijl maken. Wij helpen je daarbij.

Wij leggen je geen calorierestricties op. Je hoeft dus geen calorien meer te tellen. Het enige wat wij verlangen van je is dat je de slechte koolhydraten uit je voeding haalt.

Als je het goed doet, zul je zien dat je binnen korte tijd gemakkelijk en efficiënt vet verbrandt.

Hoe kan je dan verzadigd blijven zul je misschien denken? Vervang de koolhydraten door proteïnerijke voeding, zoals vlees, vis, fruit en noten. Ons dieetadvies is niet alleen gezond voor je, maar ook nog eens goedkoop.

De volgende dieten moet je in ieder geval vermijden.

Lemon detox dieet

Dit dieet wordt ook wel de ‘master cleanse’ genoemd. Waar het op neer komt is dat je 10-14 dagen jezelf gaat reinigen door het drinken van een mix van citroensap, water, cayennepeper en ahornsiroop.

Dit limonadedieet bestaat uit: een limonade-achtige drank, zout water drinken en een laxerende kruidenthee. Je mag geen vast voedsel eten en je kunt geen alcohol drinken.

Na 10 dagen pas mag je geleidelijk aan weer voedsel eten, te beginnen met soep, rauwe groenten en fruit. Vervolgens wordt je geadviseerd om zeer weinig vlees te eten en zuivel geheel te elimineren.

Niet meer eten…

Na 10 dagen ben je gegarandeerd veel kilo’s kwijtgeraakt. Hier hebben wij de grootste bezorgdheid over. Iedereen kan snel gewicht verliezen door niets meer te eten.

Het gevaar van dit dieet is dat het slecht is voor je stofwisseling. Ook wordt je spiermassa afgebroken en kan het tekort aan voedingsstoffen schadelijk zijn voor je hersenen. Kortom, vermijden dit dieet!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Koolsoepdieet

Dit 7-dagen dieet adviseert iedere dag koolsoep. Daarnaast mag je ook een kleine selectie van andere voeding, zoals bruine rijs en gekookt rundvlees of kip.

Koolsoep heeft geen speciaal effect op je lichaam en je metabolisme. Je valt bij dit dieet voornamelijk af omdat je minder calorieën binnenkrijgt dan je nodig hebt.

Eiwittentekort…

Het dieet bevat daarnaast weinig eiwitten, wat je lichaam juist nodig heeft bij het afvallen. Bij dit dieet heb je vitaminesupplementen nodig om gezond te blijven.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Koekjesdieet

Waar het bij dit dieet om gaat: ‘koekjes eten en tegelijkertijd afvallen’. Het is een calorie-arm dieet dat een gemiddeld gewichtsverlies van 7,6 kg belooft in slechts 1 maand tijd.

Dat doen ze zo: iedere maaltijd behalve het voorgeschreven eiwitdiner wordt met speciaal samengestelde koekjes vervangen.

Tekort aan alles…

Je kunt je afvragen hoe voedzaam het eten van 2 verwerkte koekjes is per dag. Hoe kun je dan voldoende vezels, gezonde vetten, vitamines en mineralen eten? Dat kan niet! Ook is een nadeel dat je op den duur genoeg krijgt van de koekjes.

Grapefruitdieet

Dit dieet is voor iedereen die in staat is om te genieten van een zure grapefruit. De grondleggers van dit dieet beweren dat de grapefruit een enzym bevat waardoor het lichaam sneller vet verbrandt. Dit is echter nooit aangetoond door middel van studies.

Sporten noodzakelijk…

Helaas werkt het afvallen bij het grapefruitdieet alleen als je veel gaat sporten. In ieder geval is dit dieet niet de ergste uit deze lijst!

Babyvoedingdieet

Je raadt het misschien al. Dit dieet adviseert het vervangen van je dagelijkste maaltijden door babyvoeding. Op deze manier kun je de dagelijkse calorie-inname gemakkelijk onder controle houden.

Sterk blijven onmogelijk…

Bij dit dieet gaat het helaas ook om calorierestrictie. Dit is uiteraard niet goed voor je lichaam. Bovendien is babyvoeding laag in eiwit, waardoor je lichaam niet de mogelijkheid krijgt om sterk te blijven tijdens het afvallen. Een afrader dus!

Raw food dieet

Voorstanders van dit dieet beweren dat koken waardevolle enzymen vernietigt die helpen bij de spijsvertering. Toch klinkt het raar om zo veel ongekookt voedsel te eten.

Gezond maar niet optimaal…

Je mag in ieder geval wel fruit, groenten, noten, zaden, peulvruchten, vis, gedroogd fruit, vruchtensappen en mineraalwater. Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is voor de effectiviteit van dit dieet is het in ieder geval een leuk idee. Je kunt namelijk altijd meer vers of rauw voedsel toevoegen aan je voeding. Daar is niets mis mee!

Schone slaapster dieet

De essentie van dit dieet is jezelf enkele dagen in je huis opsluiten om zo veel mogelijk slaap te krijgen. Door veel en lang slapen heeft je lichaam weinig calorieren nodig, waardoor je relatief makkelijk en snel gewicht kan verliezen.

Langslapen ook ongezond…

Helaas kun je ook meer slapen dan goed voor je is. Verschillende studies hebben aangetoond dat meer dan 10-12 uur slapen per dag het bioritme verstoort. Zo zouden de gevolgen net als bij te weinig slaap kunnen leiden tot o.a. geheugenverlies op de lange termijn. Overslaan dus!

Voor meer informatie over het dieet dat goed voor je is, lees het Eboek Vet Verbrand Geheimen.

Klik hier voor het Eboek

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *