web analytics
header

Wat is het jojo-effect?

Als je in korte tijd veel gewicht verliest, is de kans groot dat je meteen nadat je stopt met afvallen enorm veel bijkomt. Dit noemen we het jojo-effect. Sommige mensen wegen even na afloop van hun dieet zelfs weer zwaarder dan voordat ze begonnen met afvallen.

Het fenomeen komt vaak voor na het volgen van een zogenaamd ‘crashdieet’. Tijdens zo’n dieet krijgt het lichaam een signaal en gaat het zich gedragen alsof het zich in een noodtoestand bevindt. Het voedsel dat je eet, zal je lichaam opslaan als vetreserves. Na het dieet bereidt het lichaam zich voor op een nieuwe ‘noodtoestand’ en zal het alles blijven opslaan in de vetten.

Een tweede gevolg van een crashdieet is dat je spiermassa afneemt. Minder spieren betekent een lagere verbranding. En zo kom je er uiteindelijk veel slechter vanaf dan voor je dieet. Je spiermassa is afgenomen, je hebt een hoge vetpercentage en bovendien kom je in een razendsnel tempo bij!

Als je het jojo-effect wilt voorkomen, kun je best niet beginnen aan een hongerdieet, maar op een verantwoorde (en langzamere) manier afvallen.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met HappyHealthy Premium

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt wordt aan de hand genomen en zal week bij week digitaal worden bijgestaan je levensstijl zo te veranderen dat je gezond en slank zal zijn.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, exclusieve video’s, content, tools en nog veel meer.

Op dit moment kan je het één maand voor één euro uitproberen. Ontdek nu zijn beste en effectiefste tips:

HappyHealthy Premium Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *