hit counter
header

Wat Is een Crash dieet?

Het crash dieet is een dieet waarin je in een korte tijd vele kilo’s aan gewicht kunt verliezen. Het crash dieet heeft de naam gekregen doordat het lichaam “crasht” als het voor een langere periode gevolgd wordt. Iedereen die dit dieet volgt moet bekend zijn met de mogelijke gevolgen. Het is namelijk mogelijk dat het lichaam belangrijke voedingsstoffen tekort komt.

Bij een crashdieet nuttig je voor een korte tijd veel minder dan je lichaam nodig heeft. Je kunt op deze manier snel kilo’s lichter worden maar er zijn ook nadelen. Fruit, salades en andere voedingsmiddelen met weinig calorieën zijn een prominent deel van het crashdieet.

Bekende crashdiëten zijn het fruit dieet, detox dieet en het soepdieet. Hieronder lees je meer over deze drie crashdiëten:

Fruitdieet

Bij het fruitdieet eet je bijna alleen maar fruit. De naam zegt het al. Het dieet bestaat uit het eten van groentes en fruit voor een korte periode. Een lange periode wordt niet aangeraden. Het dieet kan beter niet langer dan vier dagen gevolgd worden. Doordat je alleen maar fruit en groenten eet krijg je niet veel calorieën binnen. Hierdoor neemt het lichaamsgewicht snel af. Vaak wordt er aanvullend gekozen voor eiwitshakes om de nodige eiwitten binnen te krijgen.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Detox dieet

Het detox dieet is een dieet dat het lichaam reinigt alhoewel niet iedereen het daar mee eens is. Er wordt gezegd dat stoffen die door de voeding in het lichaam terechtkomen de stofwisseling minder goed laten werken. Een detox dieet moet dit weer herstellen. Tijdens het dieet wordt veel fruit en groenten gegeten. Het lijkt hierdoor veel op het fruitdieet. Het detox dieet is bekend geworden doordat veel actrices het al eens gedaan hebben. Wetenschappers stellen echter vraagtekens bij deze methode van afvallen.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Soepdieet

Het soepdieet staat bekend als een crashdieet waarbij er alleen maar soep gegeten wordt. Het gaat vaak om groentesoep en varianten daarop. Je lichaam wordt ook ontgift door middel van het nuttigen van de soepen doordat je veel vezels binnenkrijgt door de groenten. Het dieet is maar voor minder dan een week bij te houden op een gezonde manier. Langer wordt niet aangeraden. Bij dit dieet mag je zoveel soep drinken als je wil.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *