hit counter
header

10 kilo afvallen in 1 week!

10 kilo afvallen in 1 week! Het is de perfecte slagzin voor het beste crashdieet op aarde. 10 kilo afvallen in 1 week is natuurlijk ongezond, onverantwoord en onmogelijk. Zelfs als je een week niet eet en drinkt – wat het einde van je bestaan op deze aardbol zal betekenen – lukt het je niet.

Het zou wel fantastisch zijn. Je weegt bijvoorbeeld 90 kilo, maar je streefgewicht is 80 kilo. Net voor de start van de zomer plan je een vrije week en je bent strandfit. Helaas is het niet mogelijk.

10 kilo afvallen in 1 week? Kan het?

Ik wil jullie niet al te veel ontmoedigen en de droom verpesten. Ik bedacht daarom een aantal mogelijkheden:

  • Liposuctie
  • Amputatie
  • Het e-boek Vet Verbrand Geheimen

Je zult erkennen dat de bovenste twee manieren om af te vallen niet verstandig zijn. Amputatie is natuurlijk een ronduit belachelijke suggestie en liposuctie is de gemakkelijke en dure manier om vet te verliezen. Het is echter geen antwoord op je problemen. Binnen de kortste keren kan je weer naar de kliniek.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

10 kilo afvallen in 1 week met een e-boek?

Het e-boek Vet Verbrand Geheimen klinkt als de beste en meest verantwoorde manier. 10 kilo afvallen in 1 week met een elektronisch boek. Het klinkt onmogelijk. Dat is het ook. Ik plaats het e-boek om een andere reden in de opsomming.

Het geeft je namelijk inzicht in de werking van je lichaam. 10 kilo afvallen in 1 week is onmogelijk en dit boek legt het helder en realistisch uit. Het zorgt ervoor dat je anders naar afvallen gaat kijken.

Het proces van gewicht verliezen is namelijk niet een tijdelijk proces. 10 kilo afvallen in 1 week is een ongezonde en onverantwoorde belofte. Ondanks dat de televisieshows je laten geloven dat afvallen een race is, mag je het niet zo opvatten.

Natuurlijk mag je doelen stellen, maar de focus moet altijd liggen op gezondheid en blijvend gewichtsverlies. De focus moet liggen op gezonde voeding en gezonde activiteit. Het is een aloud gegeven: je bent wat je eet. Vroeger dachten de mensen dat een bruin broodje pindakaas gezond was. Tegenwoordig weten wij beter.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Stel geen tijdslimiet, verander je voedingspatroon

Wil je 10 kilo afvallen? Trek dan meer dan een week uit voor het proces. Verander je levensstijl en pak je voedingpatroon aan. In eerste instantie is het van belang dat je minder suikers eet en meer eiwitten en gezonde vetten gaat eten. Je zult de positieve effecten merken:

  • Meer energie tijdens de dag
  • Behoud van spiermassa
  • Vet wordt snel verbrand

Suiker / koolhydraten zijn namelijk de grote boosdoeners als het gaat om vet. Wanneer wij suikers innemen, en dat doen we allemaal te veel, wordt dat omgezet tot vet. Suikers worden namelijk onschadelijk gemaakt door het insulinehormoon.

Je zult vet worden door het eten van suikers. Helaas zit er in de producten van de supermarkt vaak suiker, veel suiker. Vermijd die producten en kies voor pure producten. Producten die onze voorvaderen ook aten.

Schaf het e-boek aan!

Natuurlijk werden die niet zo oud als wij nu worden, maar ik kan je verzekeren dat de stukken biologisch vlees en het verse fruit daar niets mee te maken hadden.

10 kilo afvallen in 1 week moet je niet willen, maar wil jij graag blijvend afvallen op een gezonde manier? Het e-boek Vet Verbrand Geheimen biedt je een unieke inkijk in de wereld van verantwoord afvallen. Het boek biedt handreikingen voor een gezonde levensstijl met een gezond gewicht.

Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *