hit counter
header

Sonja Bakker-dieet

Sonja Bakker is een Nederlandse gewichtsconsulente die een eigen dieetmethode ontwikkelde die in Nederland ongelooflijk populair werd. Het volgen van haar dieet wordt ook wel ‘sonjabakkeren’ genoemd. Sonja Bakker doet haar dieetmethode uit de doeken in de bestseller ‘Bereik je ideale gewicht’. Later volgde nog ‘Bereik én behoud je ideale gewicht’.

Bij het Sonja Bakker-dieet wordt het aantal calorieën dat je dagelijks naar binnen werkt, aangepast. De dagelijkse calorie-inname wordt zo laag mogelijk gehouden. ‘Als je minder eet, verlies je gewicht’, is het principe waarop het dieet gebaseerd is. In haar boeken geeft Sonja Bakker strikte menuvoorschriften mee die je een aantal weken moet volgen. De voeding is afwisselend, alleen mag je er maar beperkte hoeveelheden van eten.

Of het dieet van Sonja Bakker ook op lange termijn werkt, hangt volledig van jezelf af. Blijf je ook na je dieet streng op je eten letten, dan behoud je waarschijnlijk je gewicht. Als je terug eet zoals voorheen, dan vliegen de kilo’s er zo weer aan. Het Sonja Bakker-dieet toont zich dus op korte termijn wel erg doeltreffend, maar biedt weinig garanties voor de lange termijn.

Het Nederlandse Voedselcentrum uitte al kritiek op de methode. Volgens de instantie biedt het Sonja Bakker-dieet onvoldoende mogelijkheden om op lange termijn een gezond eetpatroon te ontwikkelen.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *