hit counter
header

Mythe: ‘Afvallen Betekent dat Je Minder Moet eten’

Het klopt niet dat je om af te vallen minder moet eten. Zo bevat het ene voedingsmiddel al meer calorieën dan een ander. Een gebakje of een stuk taart kan bijvoorbeeld veel meer calorieën bevatten dan een heel bord groenten.

Je valt pas af als je meer calorieën verbrandt dan je inneemt. Als je dus best veel eet, maar wel alleen caloriearm voedsel, is de kans erg groot dat je zult afvallen, zeker in combinatie met de nodige lichaamsbeweging. Voedsel met veel vetten en suikers laat je dus best even aan de kant staan.

Het is ook zeker niet de bedoeling dat je maaltijden gaat overslaan om zo minder calorieën te verbruiken. Integendeel, als je op dieet bent, is het juist belangrijk dat je alle maaltijden verbruikt.

Eet ongeveer zes keer per dag, drie vaste maaltijden en twee of drie gezonde tussendoortjes. Wat eten we vandaag? Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd, daarna volgt de lunch en het avondmaal. ’s Morgens, ’s middags en ’s avonds kun je een tussendoortje (fruit, magere yoghurt, enz.) eten.

Eet op vaste tijdstippen, zodat je biologische klok in evenwicht blijft en en je eetgewoonten verbeteren. Drink voldoende water op een dag.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *