hit counter
header

1 dag-dieet

Het 1 dag-dieet is, zoals de naam al verklapt, een dieet voor één dag. Het dieet belooft dat je er op 1 dag 1 à 2 kilo mee zult kwijtspelen, als je je netjes aan het schema houdt. Ideaal voor als je een afspraakje hebt of naar een feestje moet en je nog snel beetje wilt afvallen.

Het 1 dag-dieet is ook ideaal als balansdag na een dag dat je heel veel hebt gegeten of de dag voordat je veel gaat eten. Je kunt het dieet best niet langer dan een dag volgen, anders krijg je niet genoeg voedingsstoffen binnen.

’s Morgens: Drink ’s morgens twee glazen water, daarna nog 1 glas om het uur. Als ontbijt mag je een potje magere yoghurt eten met een kop koffie of thee. Rond 10 uur mag je een stuk licht verteerbaar fruit nemen.

’s Middags: Eet ’s middags een potje magere yoghurt en combineer het met 2 koppen thee of koffie (zonder suiker!). Blijf om het uur een glas water drinken. Als vieruurtje mag je nog een vrucht eten.

’s Avonds: Eet een potje magere yoghurt, gecombineerd met twee koppen thee of koffie zonder suiker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *