hit counter
header

Het belang van gezonde voeding

Gezonde voeding is erg belangrijk. Eigenlijk moet iedereen een gezond dieet volgen, of je nu dik of dun, oud of jong, groot of klein bent. Maar waarom is gezonde voeding eigenlijk zo belangrijk?

Voedingsstoffen

Gezonde en gevarieerde voeding bevat alle voedingsstoffen die ons lichaam dagelijks nodig heeft, zoals vetten, koolhydraten, eiwitten, vitaminen en mineralen. Uit die voedingsstoffen put ons lichaam de energie die het nodig heeft. Bij een tekort aan bepaalde voedingstoffen, zal het lichaam niet meer goed functioneren.

De meeste voedingswaren bevatten hoge concentraties aan schadelijke stoffen als zware metalen, bewaarmiddelen, hormonen en andere toxische stoffen. Als je heel vaak hetzelfde product eet, krijg je dus ook meer van dezelfde schadelijke stof binnen. Als je teveel van zo’n stof binnenkrijgt, kan dat een nadelig effect hebben op het lichaam.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Variatie

Breng dus voldoende variatie in je voeding. Als je lichaam alle voedingstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft, zul je je fitter en minder vermoeid voelen en meer energie hebben. De kans dat je ziek wordt, verkleint ook aanzienlijk. Door te variëren in je voeding krijg je meer verschillende vitaminen en mineralen binnen.

Dit betekent allemaal niet dat je teveel moet gaan eten. Teveel eten is namelijk ook belastend voor het lichaam. Op die manier moeten je organen meer verwerken, terwijl ze ook rust nodig hebben.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *