hit counter
header

Tips voor een succesvol dieet

Eet voldoende

Vroeger dacht men dat je kon afslanken door zo weinig mogelijk te eten. Die stelling is ondertussen gelukkig achterhaald.
Als je weinig eet, past je lichaam zich hieraan aan. De stofwisseling verlaagt, waardoor je steeds kleinere porties moet eten om toch af te vallen.

Als je vervolgens stopt met je dieet, zal je lichaam alle voedingsstoffen opslaan als reserve. Op die manier kom je in een mum van tijd weer op je oude gewicht te zitten.

Als je te weinig eet, verbrand je naast vet ook een heleboel spierweefsel. Daardoor zakt de stofwisseling nog meer en verlies je de kracht om goed te kunnen sporten.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Zorg voor genoeg lichaamsbeweging

Probeer elke dag minstens een halfuur te bewegen. Op die manier verhoog je je stofwisseling, wat het gewicht verliezen op zijn beurt bevordert. Kies een sport uit die je goed ligt en die je niet snel beu geraakt.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Zuiver je lichaam

Drink iedere dag minstens 2 liter water. Zo verwijder je de slechte stoffen uit je lichaam en zul je gewicht verliezen. Als je niet graag water drinkt, vind je in de winkel allerhande flesjes water met smaakjes.

Eet drie maaltijden per dag

In plaats van veel tussendoortjes te eten, kun je je maaltijden beter beperken tot drie per dag. Bij een echte maaltijd verhoogt je stofwisseling (metabolisme). Dat is niet het geval bij tussendoortjes.

Eet veel vezels

Natuurlijke voedingsproducten (fruit, groenten, granen) bevatten veel vezels, die moeilijker te verteren zijn. Om de vezels te verteren, gebruikt het lichaam dus extra energie en calorieën. Vezelrijke voeding werkt gewichtsverlies dus in de hand.

Beperk bewerkte voedingsmiddelen

Bewerkte en gemakkelijk te verteren voedingsmiddelen kun je in tegenstelling tot vezelrijke voeding beter achterwege laten. Producten die veel suikers en verzadigde vetten bevatten, verhogen de stofwisseling niet of nauwelijks.

Ontbijt goed

Een goed ontbijt is in een dieet erg belangrijk. Niet alleen brengt het de stofwisseling op gang, het voorkomt ook dat je snel honger krijgt en naar een tussendoortje gaat grijpen.

Kruid je maaltijden

Pittige en gekruide maaltijden stimuleren de stofwisseling. Je kunt ook sauzen gebruiken zoals sambal of mosterd.

Kijk uit met vette voedingsmiddelen

Als je iets vettigs eet, kies dan voor iets met onverzadigde vetzuren in plaats van verzadigde vetzuren. Onverzadigde vetten zijn nog steeds minder schadelijk voor de gezondheid dan verzadigde vetten.

Koude drankjes

Bij het drinken van koude drankjes verlaagt je lichaamstemperatuur. Om die afkoeling te neutraliseren, produceert het lichaam extra warmte door de stofwisseling te verhogen. Koud drinken is dus een aanrader bij het afvallen.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *