hit counter
header

Kortademigheid

Zwaarlijvige of obese mensen hebben vaak last van ademhalingsproblemen of kortademigheid.

De oorzaak kan te zoeken zijn in de stapeling van overmatig vet onder het middenrif en in de borstwand. Dat leidt tot ademhalingsmoeilijkheden en kortademigheid, zelfs bij kleine inspanningen.  Die ademhalingsproblemen leiden op hun beurt tot ernstige slaapstoornissen en slaapapneu (tijdelijke ademhalingsstilstand tijdens de slaap).

Mensen met overgewicht ondervinden vaak ademhalingsproblemen bij fysieke inspanningen.  Dit noemen we kortademigheid. Ze voelen zich snel buiten adem en hebben regelmatig last van een gevoel van benauwdheid. Ze voelen zich alsof ze niet genoeg zuurstof binnenkrijgen.

Er bestaan verschillende graden van kortademigheid. Sommige zwaarlijvige patiënten geraken al buiten adem nadat ze een stuk gelopen hebben of een trap beklommen hebben, anderen hebben al last van kortademigheid als ze zich aankleden. Als je het gevoel hebt dat je kortademigheid echt een probleem wordt en het je belemmert in je dagdagelijkse bezigheden, neem dan contact op met de dokter.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *