hit counter
header

Geen dieet maar wel afvallen!

Een dieet is niets voor jou? Geen nood, als je slechts een paar kilo teveel weegt, kun je je dagelijkse calorie-inname ook beperken zonder dat je het gevoel hebt met een dieet bezig te zijn.

Stoof je vlees

Bij het bakken, frituren of grillen van je vlees heb je heel wat boter of olie nodig. Door je vlees te stoven vermijd je het gebruik van die vetstoffen, met als gevolg dat je heel wat minder calorieën consumeert.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Gebruik kruiden in plaats van sauzen

Gedaan met die hollandaise-, kaas- of botersaus! Gebruik voortaan kruiden en specerijen als smaakmakers voor je groenten of vlees.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Bereid je salade zonder dressing of olie

Dressing of olie zijn helemaal niet noodzakelijk om je salade smaak te geven! Kruiden, pitten, zaden en scheuten zijn ook goede smaakmakers! En als je dan toch dressing gebruikt, kies dan voor een dressing zonder olie!

Verwijder bij gevogelte het vel

In het vel van het gebraden gevogelte (kip, kalkoen, enz.) zit altijd het meeste vet.

Neem een vetarm dessert

Het hoeft niet altijd pudding, ijs of taart te zijn! Magere yoghurt, een stuk fruit of light-ijs kunnen ook wel eens lekker zijn!

Spoel je vlees af

Het lijkt misschien een beetje vergezocht, maar als je je vlees na het bakken of braden in een vergiet legt en met een halve liter warm water overspoelt, spaar je zeker 100 calorieën uit.

Kies voor caloriearm broodbeleg

Eet je graag een boterham met kaas, vervang de kaas dan door light kaas. Heb je graag vleeswaren, kies dan voor een vetarm beleg als kippenwit. En ben je eerder een zoetekauw, smeer je boterhammen dan met suikervrije confituur in plaats van chocopasta.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *