hit counter
header

Sapdieet

Het sapdieet of ‘juicing detox’ is eigenlijk een soort sapkuur, met behulp van groenten- en vruchtensappen.

Het dieet is erop gericht je lichaam volledig te ontgiften door alle gifstoffen en afvalresten uit je lichaam te spoelen. Je drinkt enkel verse sappen van fruit en groenten en spoelt zo de schadelijke stoffen uit je lichaam.  Als je fruit en groenten kookt, verliezen ze veel goede bestanddelen. Groenten en fruit mogen niet gemengd worden in één sapje.

Wortelen zijn de enige groenten die zowel bij groente- als fruitsappen gebruikt mogen worden, appels het enige fruit dat in alle drankjes vermengd mag worden. je kut beter geen sappen uit dozen of flessen drinken. Die bevatten namelijk veel toevoegingen en bewaarmiddelen.

Je kunt het dieet op verschillende manieren volgen:

Kuurdag

Om de week of om de twee weken plan je een kuurdag waarop je enkel sapjes drinkt. Het best kun je een hele dag lang maar een soort sap drinken. Water en kruidenthee mag je zoveel drinken als je wilt.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Weekend

Twee dagen is echt wel het maximum voor dit dieet. Als je van plan bent twee dagen na elkaar te diëten kun je het dieet best in het weekend plannen. Als je gewoon aan het werk bent, zou je wel eens last kunnen krijgen van concentratiestoornissen of andere bijwerkingen.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Langere periode

Bij een sapdieet dat je langere tijd wilt volhouden, consumeer je ongeveer 1200 calorieën per dag. Kies voor lichte, caloriearme maaltijden. Daarbij mag je iedere dag een halve liter groenten- of vruchtensap consumeren.

Het is ten strengste af te raden langer dan 2 dagen enkel sappen te consumeren. Het dieet is een crashdieet. Dat betekent dat je op korte termijn al resultaten gaat zien, maar ook dat je na het dieet last kunt krijgen van het ‘jojo-effect’. Als je na het dieet terug in de oude eetgewoonten hervalt, komen de verloren kilo’s er snel weer bij.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *