hit counter
header

Wat is een lipolyse?

Vetophopingen op de billen, dijen en heupen kunnen zo hardnekkig zijn dat je ze met diëten en sporten niet weggewerkt krijgt. Integendeel, een zoveelste afslankpoging kan het probleem zelfs verergeren. Een lipolyse is een eenvoudige behandeling om vetophopingen en cellulitis of sinaasappelhuid te voorkomen.

Een lipolyse bestaat uit een behandeling waarbij het medicijn Lipostabil in het vetweefsel wordt geïnjecteerd. Het werkzame bestanddeel hiervan is phosphatidylcholine, een vetafbrekende bestanddeel dat gewonnen wordt uit sojabonen.

Als je sport en dieet verlies je veel water en spieren. Vet is moeilijker weg te werken. Dit vet kan je helaas opzadelen met cellulitis. De opgeslagen vetten kunnen immers opzwellen en druk uitoefenen op de bloedvaten, waardoor de bloedsomloop en het lymphestelsel geblokkeerd worden. Zo kunnen de toxines en het water niet meer afgevoerd worden, wat resulteert in cellulitisvorming.

Een lipolyse is geen vervanging van een liposuctie. Met een lipolyse kun je enkel plaatselijke vetophopingen behandelen. Na een maand ongeveer worden de eerste resultaten van de behandeling zichtbaar.

Na de behandeling

Een lipolyse is geen zware behandeling en kent bijgevolg ook weinig bijwerkingen. Na de operatie zal den patiënt een lichte pijn voelen. De eerste uren zal hij last hebben van jeuk, branderigheid en roodheid. Al na 2 weken is er al resultaat zichtbaar. Het definitieve resultaat is zichtbaar na 2 maanden.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *