hit counter
header

Hoe de Kilo’s Eraf Wandelen

Als je wil afvallen is bewegen noodzakelijk. Wat veel mensen echter niet weten is dat het niet nodig is om zeer intensief te sporten om gewicht te verliezen. Sporten waarbij een matige inspanning vereist is, zoals bijvoorbeeld wandelen is een ideale manier om vet te verbranden.

Als je sport of beweegt, haalt je lichaam energie uit de verbranding van koolhydraten en vetten. Bij een matige inspanning verbrandt je lichaam vetten. Maar bij een intensieve inspanning gaat je lichaam koolhydraten verbranden. Als je vet wil verbranden kan je dus beter wandelen in plaats van hardlopen.

Voordelen

Wandelen kan je altijd en overal. Bovendien is het volledig gratis en hoef je dus geen duur fitnessabonnement aan te schaffen. Je hebt alleen comfortabele schoenen en een outfit nodig die je warm houdt in de winter en koel in de zomer.

Ook is wandelen een sport die op alle leeftijden kan uitgeoefend worden. Je krijgt immers niet snel last van spieren en gewrichten. Als je zwaarlijvig bent, kan wandelen een goede eerste stap zijn om meer aan sport te gaan doen.
Als tijdens het wandelen je hartslag lichtjes verhoogt en je het warm krijgt, loop je op het juiste tempo om vet te verbranden. Als je buiten adem geraakt ligt je tempo te hoog en moet je vertragen.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Kilo’s eraf

Tijdens het wandelen verbruik je ongeveer 150 calorieën per half uur. Als je iedere dag een half uurtje gaat wandelen, kan je na enkele maanden al een aantal kilo’s kwijt zijn.

De universiteit van Missouri in de Verenigde Staten heeft een onderzoek gedaan bij personen die iedere dag gedurende een twintigtal minuten met hun hond gingen wandelen. Gemiddeld raakten deze personen op 50 weken 6,3 kilo kwijt. Wandelen met je hond is zo niet alleen een noodzakelijk kwaad, maar ook de perfecte manier om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Bovendien kan wandelen in groep (met vrienden of met kinderen) erg gezellig zijn.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *