hit counter
header

De beste manieren om vet te verbranden

Als je wilt afvallen, wil je in de eerste plaats vet verliezen. Hier vind je enkele manieren om op een gezonde manier vet te verliezen.

Houd je bloedsuikerspiegel onder controle

Vet verbranden begint zonder enige twijfel bij je dagelijkse voeding. Ook al sport en fitness je als nooit tevoren, als je voeding niet aangepast is, zul je geen verandering merken. Als je je bloedsuikerspiegel onder controle houdt, zul je vet helpen verdwijnen. Om je bloedsuikerspiegelgunstig te beïnvloeden, kun je best voedsel consumeren met een goed evenwicht tussen proteïne, koolhydraten en goede vetten.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Tel je calorieën

Hoe minder calorieën je consumeert, hoe meer vet je verbrandt. Maar probeer toch minstens 1400 kcal per dag naar binnen te spelen. Als je nog minder calorieën naar binnenspeelt, zul je spierweefsel verliezen, waardoor je metabolisme vertraagt.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Eet een ontbijt

Een evenwichtig ontbijt bevat een aantal koolhydraten, proteïnen en een beetje vet. Als je een goed ontbijt achter de kiezen hebt, versnelt je metabolisme. Met een ontbijt komt je bloedsuikerspiegel na een nacht ‘vasten’ weer tot evenwicht.

Let op de verhoudingen

Vet verbranden is meer dan enkel calorieën verminderen. Zo zou je er ook op moeten letten dat je eten de juiste verhoudingen heeft. Zo zou je eten voor 40 tot 50 procent uit (goede) koolhydraten moeten bestaan, voor 25 tot 30% uit proteïnen en voor 20% tot 30% uit gezonde vetten. Op die manier houd je je bloedsuikerspiegel onder controle.

Krachttraining

Krachttraining zorgt ervoor dat je lichaam voor langere tijd vetten blijft verbranden. Best kun je kiezen voor oefeningen die op verschillende spiergroepen tegelijkertijd inwerken. probeer zo’n 3 keer per week aan krachttraining te doen.

Cardiotraining

Door cardiovasculaire oefeningen (die het uithoudingsvermogen trainen) te doen zul je zeker vet kunnen verbranden. Maar heel veel trainen in de hoop steeds meer vet te verliezen, is nergens voor nodig. Probeer vooral intens te trainen. Intervalcardio is bijvoorbeeld een optie. Intervalcardio houdt in dat je aan verschillende snelheden traint. Je gaat dus uitbarstingen van energie afwisselen met periodes met een lagere energieafgifte.

Drink veel water

Je lever kan opgeslagen vet omzetten in energie. De lever heeft nog andere functies, maar dit is zijn belangrijkste rol. Helaas moet de lever ook vaak inspringen voor de nieren. De nieren hebben heel veel water nodig om goed te functioneren. Als je veel water drinkt, zal de lever dus meer tijd hebben om vetten om te zetten.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *