hit counter
header

Waaruit bestaat een gezond dieet?

Vergeet de ongezonde crashdiëten! Je valt er wel snel mee af, maar de nadelen zoals voedseltekorten, gebrek aan energie, enz. zijn niet op één hand te tellen. Snel maar ongezond dus. Daarom vind je hier een overzicht van de producten die een normaal en gezond dieet zou moeten bevatten.

Eiwitten

Elke maaltijd die je consumeert zou eigenlijk eiwitten moeten bevatten. Eiwitten bezorgen je een vol gevoel en houden de stofwisseling in je lichaam aan het werk. Magere producten die rijk zijn aan eiwitten zijn onder meer: mager rood vlees, kalkoen, vis, wild, eieren en magere zuivelproducten.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Koolhydraten

Koolhydraten zouden ook in iedere maaltijd moeten zitten. Ze voorzien het menselijke lichaam van energie. Kies voor koolhydraten met een lage glycemische index en niet voor geraffineerde koolhydraten als wit brood, suiker, rijst, enz. Koolhydraten met een lage glycemische index worden gemakkelijk verteerd. Daardoor komen de suikers langzaam in de bloedbaan terecht en wordt de insulinespiegel niet te hoog.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Fruit en groenten

Probeer 5 stukken groenten en fruit per dag binnen te krijgen! Dat is de aangeraden dagelijske hoeveelheid.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *