hit counter
header

Wat is een kaakklem?

De kaakklem is een techniek die België en Nederland niet vaak gebruikt wordt. In de Verenigde Staten past men de techniek wel vaak toe. De kaakklem heeft als doel gewichtsverlies te bekomen door de beperking van de voedselinname.

Een kaakklem bestaat uit twee beugels die aan het tandvlees van de zwaarlijvige patiënt worden genaaid. Na die operatie moet de patiënt een aantal maanden lang alleen maar vloeibaar voedsel (‘astronautenvoedsel) consumeren. Hij of zij kan zijn kaken immers niet meer voldoende bewegen om ook ander voedsel te consumeren. Het is de bedoeling dat de patiënt zich tijdens deze periode nieuwe eetgewoontes aanmeet.

Het plaatsen van een kaakklem is erg pijnlijk en kan veel bijwerkingen tot gevolg hebben, zoals oorpijn, ademhalingsproblemen, enz. Door de operatie kan het gebit ernstige schade oplopen.

Een kaakklem garandeert gewichtverlies op de korte termijn, maar niet op de lange termijn. Als de patiënt na de verwijdering van de kaakklem terug in zijn oude eetgewoonten hervalt, kan het zogenaamde jojo-effect optreden. Zo zal het gewicht weer snel toenemen.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *