hit counter
header

Mythe: ‘Bepaalde voedselwaren leiden tot vetverbranding’

Van bepaalde voedingsmiddelen, zoals bijvoorbeeld grapefruit, selder of koolsoep wordt vaak gezegd dat ze je lichaam stimuleren om vet te verbranden. Deze middelen worden vaak opgenomen in een dieet. Denk maar aan het koolsoepdieet of het ziekenhuisdieet, waarbij grapefruit een van de hoofdingrediënten is.

Toch klopt het niet dat deze voedingswaren helpen bij het vet verbranden. Het zijn wel allemaal producten die weinig calorieën bevatten, dus dikker ga je er niet van worden. Bepaalde eetwaren kunnen wel je metabolisme een boost geven, bijvoorbeeld producten waarin cafeïne verwerkt zit, maar leiden niet tot gewichtsverlies.

De beste manier om gewicht te verliezen, is nog altijd een gezond dieet in combinatie met voldoende sport. Probeer je calorieën te beperken, zonder erin te overdrijven. Verder kun je een aantal maatregelen treffen om sneller vet te verbranden, zoals veel water drinken, aan krachttraining doen of vezelrijke maaltijden eten.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *