hit counter
header

Versnel je vetverbranding!

Vet verbranden door calorieën te verminderen, veel mensen denken dat het enkel en alleen daarom draait. Maar ze vergeten vaak dat als het niet snel genoeg gaat, geven velen het al op. Hier vind je alvast enkele tips om het verbranden van vetten sneller te laten verlopen.

Eet vaker

Eet vaker, maar consumeer hetzelfde aantal calorieën. Als je normaal gezien drie keer per dag eet, maak daar dan 5 à 6 keer van. Probeer om de drie uur te eten. Op die manier houd je je bloedsuikerspiegel onder controle en is het gemakkelijker om je vetpercentage te verminderen.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Breek je uren lichaamsbeweging op

Werk, familie, kinderen, de gedachte veel te moeten sporten bezorgt veel mensen al extra stress. Maar volgens onderzoeken stimuleert een training die opgedeeld is in twee keer een kwartier het metabolisme meer dan een lange training van een halfuur. Probeer bijvoorbeeld ’s morgens een kwartiertje te gaan rennen en ’s avonds nog eens. Doe dit minstens 5 keer per week.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Eet een ontbijt

Als je lichaam denkt dat er een noodgeval is, zal het alles doen om je te helpen overleven. Als je de hele nacht slaapt en dan geen eten consumeert, zal je lichaam zich daar al meteen aan aanpassen. Het zal zijn lichaamsvet dus bewaren voor het geval je het nodig zal hebben om op te overleven.

Calorieëncyclus

Een techniek die echt werkt! Probeer drie dagen lang het minimum aan calorieën dat jij nodig hebt te consumeren. Op de vierde dag mag je al 400 calorieën meer verbruiken. Deze techniek versnelt je metabolisme en stimuleert bijkomend vetverlies. Haal de extra calorieën uit proteïnen, goede koolhydraten en goede vetten.

Drink veel water

Spieren en andere weefsels bestaan voor een groot deel uit water. Als je weinig water drinkt, zal je een opgeblazen gevoel krijgen. Zorg er dus voor dat je lichaam hoed gehydrateerd is.

Sport ’s morgens

Probeer, als het in je dagschema past, zoveel mogelijk ’s morgens te sporten. zo krijgt je metabolisme een echte boost. Mensen die ’s morgens trainen, hebben overdag over het algemeen ook minder last van honger.

Doe aan intervalcardio

Intervalcardio betekent gewoon dat je tijdens het sporen korte uitbarstingen met een hoge intensiteit van oefeningen die je uitvoert afwisselt met oefeningen met een gematigde intensiteit. Intervalcardio kost je minder tijd en gaat minder snel vervelen.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *