hit counter
header

Calorieën verbranden door lichaamsbeweging

Regelmatig sporten helpt je lichaam de balans tussen de inname van calorieën en de verbranding van calorieën onder controle te houden.  Lichaamsbeweging bevordert de stofwisseling, zodat je lichaam ook na het sporten nog energie (calorieën) zal verbranden.

Als je een haluur intensief traint, verbrand je drie uur later nog altijd calorieën. Maar verwacht niet dat je door alleen maar te sporten de kilo’s zult zien verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Afvallen doe je pas als het aantal calorieën dat je op een dag verbrandt gelijk is aan het aantal calorieën dat je lichaam uit het voedsel opgenomen heeft. Daarom moet je steeds proberen lichaamsbeweging te combineren met gezonde voeding.

Het lichaam verbruikt op twee manieren energie. Zelfs als je niet beweegt, heeft je lichaam energie nodig om te ademen en andere levensnoodzakelijke lichaamsfuncties uit te oefenen. In rusttoestand verbruikt men dagelijks zo’n 1200 calorieën.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *