hit counter
header

Hoe vaak moet ik sporten?

Veel beginners maken de fout in een keer te veel te willen doen. In principe zou je elke dag ongeveer een halfuur moeten sporten, maar voor mensen die niet veel sporten en niet zo’n goede conditie hebben, is dat teveel. Zij kunnen beter langzaamaan wennen aan meer fysieke activiteit.

Begin dus niet te fanatiek, anders overbelast je je spieren en krijg je al snel last van blessures. Probeer je training iedere dag met een tiental minuten tot een kwartier te verlengen.

Je hoeft ook niet meteen te beginnen met heel intense trainingen. Het is ook goed om rustiger voort te bewegen, zolang je je hartritme maar verhoogt. Een verhoogde hartslag kun je herkennen aan een snellere ademhaling en doordat je gaat zweten. Geleidelijk aan kun je de intensiteit van je trainingen opvoeren en langer sporten, zodat je uiteindelijk aan je 3,5 uur per week geraakt.

Het is wel niet aan te raden een keer per week drie uur aan een stuk te sporten. Zo moet je lichaam de oefeningen slechts een keer herhalen en zal je fysieke conditie ook niet verbeteren.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *