hit counter
header

Mythe: ‘natuurlijke afslankproducten zijn veilig en betrouwbaar’

Een natuurlijk afslankmiddel of een afslankmiddel op basis van kruiden is niet noodzakelijk veilig. Deze producten worden gewoonlijk niet wetenschappelijk getest, dus er is geen bewijs voor dat ze veilig zijn of werken.

Zo werden het gebruik van de natuurlijke stof efedrine, afkomstig van de ephedraplant, in afslankmiddelen een paar jaar geleden verboden vanwege de vele bijwerkingen.

In natuurlijke afslankmiddelen zitten vaak stimulerende middelen, die eenzelfde effect kunnen hebben als drugs. Denk aan middelen als yerba mate, guarana, cafeïne, enz. Natuurlijke afslankmiddelen kunnen dus bijwerkingen hebben als slapeloosheid, verhoogde hartslag, versnelde ademhaling, verhoogde bloeddruk, enz.

Sommige natuurlijke producten zijn onveilig in combinatie met bepaalde medicijnen of voor mensen die een specifiek medisch probleem hebben.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *