hit counter
header

Wat is Weight Watchers?

Weight Watchers is een organisatie die mensen wereldwijd helpt succesvol af te vallen. Het bedrijf werd in 1963 opgericht door de Amerikaanse Jean Nidetch en veroverde al snel internationale faam.

Mensen die zich aansluiten bij Weight Watchers volgen een dieetprogramma in groep. De deelnemers ontmoeten elkaar wekelijks. Tijdens deze bijeenkomsten wisselen ze ervaringen uit en steunen ze elkaar. Alle deelnemers worden wekelijks gewogen. De Weight Watchers-leden moeten alles wat ze eten bijhouden in een speciaal dagboek.

Een variant is Weight Watchers Thuis, voor de mensen die minder tijd hebben en toch het programma willen volgen. Voor mannen heeft Weight Watchers een speciaal programma ontwikkeld, het MP5-programma.

Er is ook dieetvoeding onder de merknaam Weight Watchers op de markt, naast kookboeken en allerhande dieetproducten.

Dieet

Het Weight Watchers-dieet zelf is opgebouwd rond een soort puntensysteem. Alle voedingsmiddelen bevatten een bepaald aantal punten. Die punten zijn niet te verwarren met calorieën. Zo krijgen groenten en fruit doorgaans geen punten, maar chocolade of chips heel veel.

De punten worden ook afgestemd op de behoeften van iedere persoon. Zo krijgen zwaardere personen in het begin meer punten. Naarmate ze afvallen, krijgen ze minder punten. Ze mogen dus telkens minder eten.

Weight Watchers staat bekend als een gezond dieetprogramma. Het afvallen gaat traag, maar op een manier die goed is voor je lichaam. Je mag alles blijven eten en zult dus ook alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen. Op lange termijn zijn de resultaten erg goed. Weight Watchers helpt je je streefgewicht te bereiken en te behouden.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Kritiek

Het grootste punt van kritiek op Weight Watchers luidt dat het te duur is om je erbij aan te sluiten en naar de wekelijkse bijeenkomsten te gaan. Niet iedereen kan zich de prijs veroorloven.

Wil je meer weten over Weight Watchers? Lees dan het uitgebreide artikel over Weight Watchers wat Sofie Lambrecht hierover schreef.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *