hit counter
header

Mythe: ‘aardappels zijn dikmakers’

Aardappels staan al jaren bekend als echte dikmakers. Veel diëten raden raden dan ook aan er niet te veel van te consumeren. Maar klopt de theorie wel? Maken aardappels je dikker?

Aardappels bevatten van nature geen vetten en maken je dus niet dikker. Hun reputatie als ‘dikmaker’ hebben ze vooral te danken aan de vele ongezonde bereidingswijzen. Aardappelen gebakken in goed veel boter, aardappelen overgoten met lekkere romige saus, frietjes, kroketjes, allemaal erg lekker, maar ook nadelig voor je gewicht.

Eigenlijk zijn aardappels erg gezond en licht verteerbaar. Een aardappel bevat veel essentiële voedingsstoffen als vezels, complexe koolhydraten, plantaardige eiwitten, antioxidanten en vitaminen.

Hoe meer bewerkingen de aardappelen ondergaan voor je ze consumeert, hoe minder vezels en vitaminen er overblijven. Voor een gezonden en magere aardappelmaaltijd kun je dus best de voorkeur geven aan gekookte en gestoomde aardappelen, liefst bereid in de schil.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *