hit counter
header

Voorkom dat je te veel eet

Als je aan het eten bent, zijn er heel veel factoren die je kunnen beïnvloeden. Het licht, de temperatuur, de aroma’s, de vorm van je bord en je glazen, enz.
Maar je kunt de omgeving dus ook in je voordeel uitspelen. Hier vind je alvast een paar tips.

Kijk voordat je eet

Hoe feller het licht, hoe sneller je zult eten. Fysiologisch gezien prikkelt intens licht je zenuwstelsel. Daardoor ga je te snel eten. Het resultaat is dat je je blijf volproppen tot je maag helemaal vol zit.

Het licht dimmen is ook geen oplossing, omdat je zo al snel vergeet wat je al gegeten hebt. Daarom zijn mensen geneigd meer te eten in restaurants met kaarsverlichting. Ze blijven in hun bord prikken, ook al hebben ze al genoeg gegeten.

Als je dus in een felverlicht restaurant moet eten, zoals een fastfoodrestaurant, herinner jezelf er dan regelmatig aan dat je traag moet eten. Als je in een restaurant met gedimd licht moet eten, bestudeer je bord dan nauwkeurig.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Eet op het terras

Hoe heter het klimaat, hoe minder mensen eten. Hitte vertraagt je metabolisme, waardoor je minder behoefte hebt aan nog meer energie. Vraag bij mooi weer dus altijd voor een tafeltje buiten. Mensen geven buiten bij mooi weer vaker de voorkeur aan licht voedsel met weinig calorieën.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Houd het bij kleine porties

Grote porties doen je vaak meer eten dan je eigenlijk wilt. Grotere borden laten je denken dat je een kleinere portie krijgt, net als korte, brede glazen. Zelfs als je eigenlijk al vol zit, kan het, als je naar je volgeladen bord kijkt, nog lijken alsof je bijna niets gegeten hebt. Zo ga je minder snel het gevoel hebben vol te zitten.

Zet het eten niet voor je neus neer

Mensen eten meer als ze het eten vlakbij hebben staan. Uit een studie uit 2002 bleek dat werknemers gemiddeld 9 chocoladebonbons aten als de bonbons in een doorschijnende pot op hun bureau stonden. Ze aten er gemiddeld maar 6,5 als de bonbons in een ondoorschijnende doos zaten. Op feestjes en etentjes kun je het eten dus best serveren en de rest op een aparte tafel of in een aparte kamer zetten.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *