hit counter
header

Wat zijn negatieve calorieën?

De manier om gewicht te verliezen is natuurlijk meer calorieën verbranden dan je consumeert. De theorie van de negatieve calorieën stelt dat je meer calorieën zou verbranden door bepaalde voedingsmiddelen te eten.

Deze voedselwaren bevatten de zogenaamde ‘negatieve calorieën’. Voedsel met negatieve calorieën kost meer energie om te verteren. Er worden dus meer calorieën verbrand dan je geconsumeerd hebt.

Tot het voedsel met negatieve calorieën behoren onder meer: appels, veenbessen, pompelmoes, appelsienen, ananassen, aardbeien, frambozen, asperges, bieten, mandarijnen, groene kool, wortelen, Chilipepers, komkommer, andijvie, tuinkers, knoflook, groene bonen, sla, ajuinen, papaya’s, radijzen, spinazie, knolrapen, courgettes, citroenen, selder, watermeloenen, enz.

Als je een negatieve calorieëndieet wilt volgen, zul je je voeding moeten aanvullen met proteïnen, vetten , vitaminen, mineralen en andere voedingstoffen.

Of de theorie van negatieve calorieën klopt, is een onderwerp van discussie. Over het algemeen kun je stellen dat voedingsexperts het erover eens zijn dat de theorie niet klopt. Als je gewicht toch afneemt als je een negatieve calorieëndieet volgt, komt dat doordat je je eetgewoonten hebt aangepast en meer beweegt.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *