hit counter
header

Welk dieet werkt het best voor mij?

Heb je je al vaak afgevraagd welk dieetprogramma voor jou het beste is? op welke manier ga je zoveel mogelijk gewicht verliezen en op gewicht blijven?

Alle diëten werken op hun eigen manier, maar tegelijkertijd kun je stellen dat geen enkel dieet echt werkt. Om blijvend gewicht te verliezen, moet je drastische veranderingen in je levensstijl doorvoeren.

Welk dieet past bij mij?

Het dieet dat het beste is voor jou is een dieet dat het dichtst aanleunt bij je eet- en levensstijl. Als je een hekel hebt aan eten klaarmaken, kies dan geen dieetprogramma waarbij je vooral vers moet eten en bijgevolg iedere dag koken. Bedenk je ook dat in koken tijd kruipt. Sommige mensen vinden water koken zelfs al te veel. Ga ook eens na wat je eigenlijk graag eet.

Sommige mensen associëren op dieet gaan met angst. Ze denken dat ze, door op dieet te gaan, iets gaan missen. Ze gaan ervan uit dat hun dieet niet voor altijd is. Ze zullen wel wat gewicht verliezen, maar kunnen niet wachten terug te keren naar hun vroegere eetpatroon. Daarom kun je beter meteen kiezen voor een dieet waar je je goed bij voelt. Een dieet dat voor je schoonmoeder werkte, werkt dus misschien niet voor jou

Denk niet alleen aan gewichtverlies op korte termijn, maar ook op lange termijn. Probeer geen 10 kilo kwijt te raken in twee weken tijd, maar bouw het gewichtverlies langzaam op. Met de zogenaamde crashdiëten verlies je in een recordtempo kilo’s, maar die komen er nadien ook zo weer bij. Zij zijn voor niemand gezond en dus ook zeker niet aan te raden.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Probeer het uit

Geef een nieuw dieet eens een maandje de kans. Hoe voel je je erbij? Heb je nog genoeg energie? Val je veel af? Steek je er veel tijd in? Weeg alle voor- en nadelen tegen elkaar af en beslis of je ermee door wilt gaan.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *