hit counter
header

De valkuilen van een dieet vermijden

Hoe goed je ook bezig bent met je dieet, op een gegeven moment zul je zeker in de verleiding komen het afslanken even te vergeten en je voluit op het eten te storten. Hier lees je wat de moeilijke momenten zijn in een dieet en wat je moet doen om er niet aan toe te geven.

Een avondje restaurant

Voor die ene avond per week dat ik op restaurant ga, kan ik mijn dieet gerust aan de kant schuiven, denken velen. Maar wees je ervan bewust dat je je ook op restaurant aan de regels kunt houden.

Voel je ten eerste al niet verplicht alles op te eten, ook al heb je er een aanzienlijk bedrag voor neergeteld. Op restaurant zijn de porties vaak enorm, als je alles opeet, krijg je dus veel te veel calorieën binnen. Afhankelijk van in wat voor zaak je gaat eten, kan je de portie misschien wel met iemand delen?

Een kwalijke gewoonte die je ook beter afleert, is je voor het eten komt je al vol te stouwen met brood. Probeer ook langzaam te eten. Het kan namelijk 20 minuten duren voor je je echt vol voelt.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Op vakantie

Als je op vakantie bent, wil je boven alles natuurlijk genieten, ook wat het eten betreft. Op vakantie zetten mensen hun dieetprincipes vaak even opzij. Tel dit op bij een hele dag op het strand liggen en een dieetramp is in de maak!

Bewaar in de koelkast in je hotelkamer of in je vakantiehuis altijd wat gezond voedsel. Als je weet dat je ’s avonds uit eten zult gaan, kun je tenminste een gezond ontbijt en middagmaal verbruiken. Vergeet niet dat je ook op vakantie aan lichaamsbeweging kunt doen. Daarvoor hoef je nog niet meteen te gaan lopen, tijdens eens strandwandeling verbruik je evengoed calorieën. Andere mogelijkheden: een fiets huren en de streek verkennen, beachvolleybal, zwemmen, enz.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Familiefeestjes

Op familiefeestjes krijg je vaak grote hoeveelheden zwaar en vettig voedsel voorgeschoteld. En als je tante urenlang in de keuken gestaan heeft, durf je natuurlijk geen nee te zeggen! Je familieleden willen dat je van het feest geniet en zullen vaak blijven aandringen om het voedsel op te eten.

De truc is beleefd maar duidelijk te zijn. Als je tante Annie je voor de derde keer iets aanbiedt, zeg dan iets in de trant van: ik vind je aardappelgratin erg lekker, maar ik zit echt helemaal vol.”

Op kantoor

Heb je ook zo’n collega’s die altijd wel iets te snoepen bijhebben? Is het moeilijk aan de verleiding te weerstaan als je iedereen ziet snoepen?

Probeer je hierop voor te bereiden. Neem verschillende gezonde snacks mee naar het werk zoals appels, peren, kiwi’s en ander fruit, magere yoghurt, ongesuikerde cornflakes, etc. Probeer veel water te drinken op het werk. Ook dat stilt je honger.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *