hit counter
header

Ideaal dieetvoedsel voor de zomer

Als de zomer weer in het land komt, en daarmee ook het mooie weer, durven we allemaal wel eens verkoeling te zoeken bij een ijsje, een groot glas frisdrank of een milkshake. Niet zo goed voor je dieet dus. Toch brengt de zomer ook een positieve invloed met zich mee. Bij warm weer hebben je immers minder zin in warme en zware maaltijden, maar ga je eerder kiezen voor lichte, verfrissende maaltijden.

De zomer is het seizoen bij uitstek om te genieten van vers fruit en groenten zoals bessen, meloenen, salade, tomaten, courgettes, komkommer, erwtjes en nog veel meer.
Geen zin om bij dat hete weer urenlang in de keuken te staan? Hier kun je wat inspiratie opdoen voor lichte, eenvoudig te bereiden maaltijden.

Koude soepen

Soep is altijd goed, maar een koude soep is in de zomer ook nog eens erg verfrissend! Lekkere, zomerse soepen zijn onder meer gazpacho, een Spaanse soep met tomaten en andere groenten en komkommer-dillesoep. Als je als voorgerecht soep eet, zul je meestal ook minder honger hebben wanneer het zwaardere hoofdgerecht op tafel komt.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Watermeloen

Blijf je maar zweten in die warme zon? In plaats van naar de diepvries te snellen, kun je beter kiezen voor een stuk sappige watermeloen.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Gegrilde groenten

Groenten zijn gezond. Als je dan ook nog amper olie moet gebruiken voor de bereiding ervan, zijn ze nog eens dubbel zo goed. Gegrilde ajuin, paprika, courgette, wortel, aubergine en asperges zijn heerlijke zomerbereidingen. Je kunt ze gebruiken om schotels te bereiden als:

1. Gegrilde groenten en salade met geitenkaas
2. Gegrilde groentenpita
3. Gegrilde groenten, ricotta, pesto en kaas

Salade

Een salade is een snelle en gezonde maaltijd, waar je zeker geen recept voor nodig hebt. Trek gewoon je koelkast eens open, kijk wat je nog hebt liggen en voeg alles samen tot een lekkere salade!

Caloriearme drankjes

Frisdranken, bier, milkshakes, allemaal verfrissende drankjes die snel naar binnen gaan bij warm weer, maar die voor een hoop extra calorieën zorgen.  Kies voor water,  verse fruitdrankjes, of zelfgemaakte iced tea zonder suiker. Houd je niet zo van de smaak van water? Leg er dan een paar stukjes citroen of sinaasappel  in.

Fruitdesserts

Wie heeft er ijs nodig als de keus aan fruit in de zomer zo overweldigend is? Met fruit kun je heerlijke desserten bereiden. Wat dacht je van gegrilde ananas met rum en rozijnen? Gegrilde perziken met bosbessen en honing? Of gewoon een grote kom fruitsalade met zoveel mogelijk verschillende vruchten?

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *