hit counter
header

Zo kom je niet bij tijdens de feestdagen

Vind jij het ook zo moeilijk tijdens de feestdagen op je gewicht te letten? Wel, dan ben je niet alleen, want de meeste mensen die op dieet zijn vinden dit de moeilijkste periode. Veel eten en weinig lichaamsbeweging leidt ertoe dat we tijdens de feesten snel bijkomen. Voor wie dus kan voorkomen dat hij niet te veel eet en voldoende beweegt, zullen de feestdagen meevallen. Afvallen tijdens de feestperiode mag dan al een beetje hoog gegrepen zijn, maar op gewicht blijven is dat niet.

Blijf actief en volg zoveel mogelijk je dagelijkse routine

Tijdens de feesten in december en januari is het erg moeilijk je routine te volgen. Mensen die het druk hebben, laten hun yogalessen,  hun wekelijkse zwempartijtje en hun bezoekjes aan het fitnesscentrum gemakkelijk vallen omdat ze te veel andere dingen te doen hebben zoals het huis schoonmaken en versieren, koken en bakken en natuurlijk… inkopen doen.

Het goede nieuws is dat je door van de ene naar de andere winkel te gaan ook al heel wat calorieën verbrandt. Ook je huis versieren kan een vrij intensieve bezigheid zijn: dozen optillen en verslepen, buigen, draaien en trekken zullen zorgen voor extra lichaamsbeweging zonder dat je het doorhebt!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Zorg ervoor dat je niet te hongerig wordt

Als je naar een feestje gaat en al hongerig bent, zal alles er nog verrukkelijker uitzien dan anders. En daardoor zul je er natuurlijk ook meer van eten. Probeer iedere dag te starten met een stevig, gezond ontbijt. Kies voor iets met veel proteïnen. Als je op een feest bent, eet dan zoveel mogelijk groenten om je vol te doen voelen. Deze twee dingen zullen je helpen je honger onder controle te houden en zullen je ervan weerhouden je op alles te storten dat er enigszins eetbaar uitziet.

Ga je naar een feestje en weet je dat er weinig tot geen groenten zullen zijn, maar vooral chips, nootjes, koekjes en andere dikmakende versnaperingen zullen zijn, eet dan op voorhand al iets.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Blijf uit de buurt van het voedsel

Op de meeste feestjes is het voedsel talrijk en overal aanwezig. En zelfs als het voedsel niet recht voor je neus staat kun je het nog ruiken. Proberen er gewoon ‘uit de buurt te blijven’ is onrealistisch en zal voor sommigen als een echte marteling aanvoelen. Voor veel mensen geldt dat als ze iets niet mogen, ze het nog meer willen.

Laat jezelf toe alles te eten waar je zin in hebt, maar neem slechts de helft van de hoeveelheid die je normaal zou eten.  Wacht daarna 20 tot 30 minuten voordat je opnieuw iets eet. Op deze manier kun je nog altijd genieten van het lekkere eten en de feestdagen, maar zonder dat je te veel calorieën, vet, suiker en andere slechte stoffen consumeert. Door elke keer een halfuurtje te wachten kan je lichaam perfect inschatten wanneer het genoeg heeft.

Draag kledij die je een beetje strak zit

Door kleren te dragen die je strak zitten zal je je sneller vol voelen en zul je minder snel te veel eten. Losse kledij nodigt uit tot te veel eten.

Neem kleine porties

Probeer grote hoeveelheden salade en groenten op je bord te scheppen en houd een kleiner plaatsje over voor andere dingen. Door steeds een klein beetje te nemen van de lekkere maar ongezonde dingen krijg je niet het gevoel dat je veel moet laten.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *