hit counter
header

4 dieettips die wél werken

Als je aan het diëten bent, aan het proberen om te diëten of gewoon probeert gewicht te verliezen, dan ben je die dieettips die niet werken waarschijnlijk ook zo beu als koude pap. Daarom hier 4 tips die wél werken.

Eet niet

Op een permanente basis is dit duidelijk een tip die niet zal werken. Iedere mens heeft eten nodig. Maar veel minder eten, niet meer snoepen tussenin en een maaltijd uitstellen, dat is wel te doen. Zorg er wel voor dat je een gezond eetpatroon blijft behouden. Op termijn je dagelijkse calorieëninname naar beneden halen, dat is wel te doen.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Beweeg

We weten allemaal wel dat lichaamsbeweging noodzakelijk is als we die calorieën willen verbranden. Ken jij iemand die veel sport en toch dik is? Nee dus. Helaas vinden veel mensen sporten maar saai en vermoeiend, vinden ze er de tijd en de motivatie niet voor. Toch is lichaamsbeweging niet zo moeilijk in onze dag in te plannen! Laat je wekker ’s morgens bijvoorbeeld een kwartiertje vroeger afgaan om touwtje te springen, sit-ups te doen, te joggen, enz. Genoeg keus toch, of niet? Offer 5 à 10 minuten van je lunch op om buiten een wandelingetje te maken of een paar trappen op en af te rennen. Alle kleine beetjes helpen.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Elimineer snacks

Het zijn niet alleen de drie hoofdmaaltijden die ertoe leiden dat we met z’n allen dikker worden. Het zijn vooral de snacks tussen de maaltijden die de boosdoeners zijn. Is het je al opgevallen dat er altijd en overal voedsel voor je lijkt klaar te staan? Chips, nootjes, ijsjes, cake, kippenvleugeltjes en nog zoveel meer zoete en zoute snacks zijn moeilijk te weerstaan. Als we deze snacks elimineren en ons concentreren op de drie hoofdmaaltijden, zullen we onze calorieëninname drastisch terugschroeven.

Visualiseer

Probeer jezelf eens slank in te beelden. Fantaseer over jezelf in de rol van fotomodel, filmster, sportidool, enz. Als je op een positieve manier jezelf visualiseert, zul je de volgende keer dat er ongezond voedsel op tafel staat minder snel in de verleiding komen er ook van te eten.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *