hit counter
header

Behoud dat zomerfiguurtje!

Aaaah, de zomer. De tijd van de hete temperaturen, de bikini’s, de barbecues en de zwembaden. In de zomer is het niet zo moeilijk gezond te leven en op de lijn te letten.We worden voortdurend geconfronteerd met hoe we eruit zien, waardoor we bewuster omgaan met voeding en lichaamsbeweging.

Maar na de zomer geven we die gezonde leef- en eetgewoonten heel vaak weer op. We zitten weer achter ons bureau, de kinderen gaan weer naar school en onze kleren bedekken ons weer helemaal. Onze goede voornemens om op de lijn te blijven letten, verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Gelukkig kunnen we deze vicieuze cirkel doorbreken.  En om dat te doen, moeten we maar twee dingen veranderen!

1. Eet alsof het nog altijd zomer is.

In de zomer drinken we veel water. Fruit, groenten en andere gezonde voeding zijn in de zomer heel makkelijk verkrijgbaar, waardoor we haast vanzelf gezonder gaan eten. In het najaar en de winter zul je er misschien iets meer moeite voor moeten doen, maar fruit en groenten kun je altijd en overal vinden!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

2. Speel alsof het nog zomer is

In de zomer ondernemen we lange wandelingen, spelen we op het strand, zwemmen we, maken we fietstochten, enz. Daardoor verbranden we meer calorieën. Als de herfst nadert, worden de dagen langzaamaan korter en het weer slechter, waardoor we meer tijd binnen doorbrengen. Toch moeten we ook dan de lichaamsbeweging proberen vol te houden. Ga bij een sportclub, maak avondwandelingen of schrijf je in bij een fitnessclub.

Kortom, de verandering van de seizoenen hoeft onze weegschaal niet tilt te laten slaan!

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *