hit counter
header

5 voedselproducten waardoor je gewicht verliest

Niet alle gezonde voedselproducten zijn ideaal voor een dieet. Van het een wil je al gauw te veel eten, terwijl andere je bloedsuikerspiegel te veel beïnvloeden. Maar hier vind je 5 producten die ervoor zorgen dat je energie hebt en gewicht verliest.

Pompelmoes

Ooit het grapefruitdieet geprobeerd? Pompelmoes of grapefruit heeft een goede reputatie als vetbestrijder. Volgens een studie uit 2004 zou het eten van een halve pompelmoes voor de maaltijd mensen echt kan helpen gewicht te verliezen. Het beste resultaat werd behaald met echte pompelmoezen. Sap was ook goed, maar had niet zoveel effect.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Sardienen

Sardienen zitten vol proteïnen, wat de bloedsuikerspiegel helpt stabiliseren, je een gevoel van voldaanheid geeft en je metabolisme stimuleert. Sardienen zijn een goede bron van omega 3-vetzuren, die niet alleen het cardiovasculaire systeem helpen versterken, maar ook je gemoed positief beïnvloeden. Sardienen zijn ten slotte ook nog makkelijk te vinden en goedkoop.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Pompoen

Pompoenen zitten vol vezels en bevatten erg weinig calorieën. Bovendien is het heel makkelijk klaar te maken.

Biologisch rundvlees

Rundvlees is eigenlijk ideaal dieetvoedsel, als het tenminste geen hormonen bevat. Kies daarom voor biologisch rundvlees. Er bestaan een hoop proteïnediëten, die op verschillende manieren tot gewichtsverlies leiden. Proteïnen stimuleren het metabolisme, onderdrukken het hongergevoel langer en weerhouden je ervan te veel te eten.

Groene thee

Groene thee is een natuurlijke stimulant van gewichtsverlies. Het is rijk aan antioxidanten, zorgt voor een goede gezondheid van het hart, stimuleert de spijsvertering, brengt de bloedsuiker en lichaamstemperatuur in evenwicht en versnelt de oxidatie van vetten. Drink het dagelijks om je metabolisme een boost te geven!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *