hit counter
header

Hoe voorkom je emotioneel eten?

Als je gewicht wilt verliezen, is het kiezen van gezondere maaltijden en snacks één ding, maar hoe controleer je wat je allemaal in je mond steekt wanneer je stress hebt, je verdrietig voelt of je doodgewoon verveelt? Hier vind je drie tips om emotioneel eten te voorkomen?

Plan op voorhand

Als je een zwak moment hebt of je verveelt, is niets zo makkelijk om die doos ijs uit de diepvries te graaien of die grote zak chips open te trekken. Maar wat als als die lekkernijen gewoon niet te vinden zijn in je koelkast, diepvries of kasten? Stouw je keuken vol met groenten, fruit, magere zuivelproducten en dieetkoekjes.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Sta traktaties toe

Ontzeg jezelf niet alles, dat maakt het nog veel moeilijker! Er is niets mis met een occasionele zonde. Of het nu een ijshoorntje is op een warme zondag of een klein zakje chips tijdens je favoriete tv-show, jezelf de kans geven af en toe iets te eten dat je echt graag hebt, verkleint het risico op geheime eetbuien in de toekomst.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Blijf actief terwijl je tv kijkt

Als je voor tv zit, is het erg moeilijk van de verboden lekkernijen af te blijven. Zorg er daarom voor dat je iets om handen hebt! Je kunt altijd breien, een sudoku oplossen of een tijdschrift in de hand houden om soms eens een blik op te werpen.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *