hit counter
header

Kan yoga je echt helpen met afvallen?

Yogafanaten zijn het er al lang over eens, maar klopt het wel echt? Kun je gewicht verliezen door aan yoga te doen?

Door een uur aan yoga te doen, verbrand je ongeveer 244 calorieën. Dat is ongeveer hetzelfde aantal als je verbrandt tijdens een stevige wandeling, maar tijdens het wandelen train je ook je hart en longen, en dat is met yoga niet het geval.

Maar hoewel yoga geen grote calorieverbrander is, kan het er wel voor zorgen dat je ook tijdens andere activiteiten meer calorieën verbrandt. Neem wandelen, bijvoorbeeld. Yoga verbetert je flexibiliteit, je kracht, je lichaamshouding, drie factoren die leiden tot een betere wandeltechniek. Als  flexibeler je bent, meer kracht hebt en rechter loopt, ga je langere en moeilijkere wandelingen aankunnen.

Je metabolisme zal door aan yoga te doen ook een boost krijgen. Yoga helpt immers om spieren op te bouwen. En hoe meer spieren je hebt, hoe meer calorieën je verbrandt, zelfs tijdens je rust. Wat doet yoga voor je immuunsysteem?

Emo-eters kunnen ook hun voordeel halen uit yoga. Voel je je weer eens gestrest of verdrietig en sta je klaar om de koelkast open te trekken? Yoga kan je perfect helpen tot rust te komen, je ademhaling te vertragen en gevoelens van angst of depressie te verlichten. Door zo met je gevoelens om te leren gaan voorkom je dat je te veel eet.

Yoga kan dus zeker nuttig zijn bij je pogingen om gewicht te verliezen. Maar vergeet niet dat naast yoga een goede cardiovasculaire training en eventueel zelfs krachttraining noodzakelijk is!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *