web analytics
header

10 manieren om af te vallen zonder op dieet te gaan

Wil je graag op dieet gaan, maar lukt het je niet de discipline op te brengen? Goed nieuws dan, want veel mensen kunnen al gewicht verliezen door simpelweg enkele aanpassingen door te voeren.

Drink geen calorieën

Misschien besef je het niet goed, maar in die paar glazen frisdrank die je per dag achterover kapt, zit heel wat suiker! Kies in de plaats voor water, thee of de dieetversie van de frisdrank. Kan je niet zonder je dagelijkse cola of limonade, sta jezelf dan één glas toe en stap daarna over op een beter alternatief.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Eet altijd ontbijt

De tijd nemen voor een gezond en stevig ontbijt voorkomt dat je je later op de dag laat verleiden tot ongezonde, calorierijke snacks. Als je te lang niets eet, vertraagt dat je metabolisme. Als je niet meteen ’s morgens kunt eten, kies dan voor een gezonde snack.

Drink de hele dag lang water

Probeer elke dag zes tot acht glazen water te drinken. Dorst is gemakkelijk te verwarren met honger, dus het kan best zijn dat je naar voedsel grijpt als je eigenlijk dorst hebt.

Voeg aan iedere maaltijd een extra portie groenten of fruit toe

Groenten en fruit zijn rijk aan voedingstoffen, bevatten weinig calorieën en vullen je maag. Ook in  je soep of pastasaus kan je meer groenten verwerken. Probeer zoveel mogelijk de schil rond je groenten en fruit te laten, die bevat meer vezels.

Stoom je voedsel

Als je je vlees, vis of groenten stoomt, heb je geen vet of olie nodig. Het zal je opvallen dat de smaak evengoed is als wanneer je wel vetstoffen gebruikt.

Eet een salade als voorgerecht

Voor je maaltijd een salade eten voorkomt dat je je gaat overeten. Eet zoveel groenten als je wilt, maar wees voorzichtig met vette dressings, gemalen kaas en pastasalades.

Kies voor volkoren

Volkorenproducten (brood, pasta, ontbijtgranen enz) zorgen ervoor dat je je langer voldaan voelt dan wanneer je vooral geraffineerde koolhydraten binnenkrijgt.

Kies voedsel waardoor je je langer voldaan voelt

Zowel proteïnen als vet laten je je langer voldaan voelen, maar proteïnen bevatten veel minder calorieën. Gekookt eieren, mager vlees, kip zonder vel en magere zuivelproducten zijn ideale proteïnebronnen.

Slaap voldoende

Als je minder slaapt, zal je op een dag minder eten. Door genoeg te slapen krijg je meer energie. Zo zal je ook niet snel te moe zijn om nog te sporten.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met HappyHealthy Premium

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt wordt aan de hand genomen en zal week bij week digitaal worden bijgestaan je levensstijl zo te veranderen dat je gezond en slank zal zijn.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, exclusieve video’s, content, tools en nog veel meer.

Op dit moment kan je het één maand voor één euro uitproberen. Ontdek nu zijn beste en effectiefste tips:

HappyHealthy Premium Risicovrij Uitproberen

3 Reacties op 10 manieren om af te vallen zonder op dieet te gaan

 • Landuyt Maria zegt:

  Hallo, ik ben 57 jaar en heb al eens 46 kilo verloren. Daarna terug aangekomen, en weer verlicht tot op hetzelfde gewicht. Mijn hoogste gewicht was 130 kilo, en mijn lichtste was 84.
  Mijn grootste probleem is mijn trek in zoetigheid. Die is nu groter dan ooit.
  Toch moet ik afvallen voor mijn artrose, waardoor ik veel pijn moet lijden.
  Weight Watchers doe ik niet meer, dat kost mij iets te veel geld. k’ Heb al reeds vele hulpmiddeltjes geprobeerd maar op de lange duur werken ze niet meer.
  Kunnen jullie mij helpen? Veel dank bij voorbaat.

 • Amelo mandisa zegt:

  Danke u wel voor mij te stumileren ik Ben zo blij op jullie want ik op diëët maar ik hou me niet aan De afspraak dusss ik Ben echt blij en vandaag Ben ik erop gekomen om het te zoeken bedankt

 • Riedewald vanessa zegt:

  Hmm ik vind het heel goed wat u doet hoor want ik train maar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *