hit counter
header

10 manieren om af te vallen zonder op dieet te gaan

Wil je graag op dieet gaan, maar lukt het je niet de discipline op te brengen? Goed nieuws dan, want veel mensen kunnen al gewicht verliezen door simpelweg enkele aanpassingen door te voeren.

Drink geen calorieën

Misschien besef je het niet goed, maar in die paar glazen frisdrank die je per dag achterover kapt, zit heel wat suiker! Kies in de plaats voor water, thee of de dieetversie van de frisdrank. Kan je niet zonder je dagelijkse cola of limonade, sta jezelf dan één glas toe en stap daarna over op een beter alternatief.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Eet altijd ontbijt

De tijd nemen voor een gezond en stevig ontbijt voorkomt dat je je later op de dag laat verleiden tot ongezonde, calorierijke snacks. Als je te lang niets eet, vertraagt dat je metabolisme. Als je niet meteen ’s morgens kunt eten, kies dan voor een gezonde snack.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Drink de hele dag lang water

Probeer elke dag zes tot acht glazen water te drinken. Dorst is gemakkelijk te verwarren met honger, dus het kan best zijn dat je naar voedsel grijpt als je eigenlijk dorst hebt.

Voeg aan iedere maaltijd een extra portie groenten of fruit toe

Groenten en fruit zijn rijk aan voedingstoffen, bevatten weinig calorieën en vullen je maag. Ook in  je soep of pastasaus kan je meer groenten verwerken. Probeer zoveel mogelijk de schil rond je groenten en fruit te laten, die bevat meer vezels.

Stoom je voedsel

Als je je vlees, vis of groenten stoomt, heb je geen vet of olie nodig. Het zal je opvallen dat de smaak evengoed is als wanneer je wel vetstoffen gebruikt.

Eet een salade als voorgerecht

Voor je maaltijd een salade eten voorkomt dat je je gaat overeten. Eet zoveel groenten als je wilt, maar wees voorzichtig met vette dressings, gemalen kaas en pastasalades.

Kies voor volkoren

Volkorenproducten (brood, pasta, ontbijtgranen enz) zorgen ervoor dat je je langer voldaan voelt dan wanneer je vooral geraffineerde koolhydraten binnenkrijgt.

Kies voedsel waardoor je je langer voldaan voelt

Zowel proteïnen als vet laten je je langer voldaan voelen, maar proteïnen bevatten veel minder calorieën. Gekookt eieren, mager vlees, kip zonder vel en magere zuivelproducten zijn ideale proteïnebronnen.

Slaap voldoende

Als je minder slaapt, zal je op een dag minder eten. Door genoeg te slapen krijg je meer energie. Zo zal je ook niet snel te moe zijn om nog te sporten.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

3 Reacties op 10 manieren om af te vallen zonder op dieet te gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *