hit counter
header

6 Tips van de Diëtist

Afvallen is gemakkelijker dan je denkt. Soms hoef je er niet eens grote moeite voor te doen. Dat bewijzen deze zes tips van de diëtist.

Tip 1: geniet nog van fastfood, maar maak slimmere keuzes

Natuurlijk kan je niet dagelijks fastfood eten, maar  een keer per week moet kunnen. Ook bij fastfood kun je gezondere keuzes maken. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een pizza met veel groenten in plaats van een vier kazen-pizza of pizza met spek of voor een volkorenbroodje in plaats van een wit.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Tip 2: drink niet meer dan 1 light frisdrank per dag

Frisdrank is overal, of het nu in de automaat, in het tankstation, op restaurant of thuis is.  Dieetfrisdrank mag dan een goede oplossing lijken, maar water, thee of ongezoet vruchtensap is beter. Daarom kan je beter kiezen voor een glas frisdrank per dag en voor de rest heel veel water drinken.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Tip 3: kies de juiste ontbijtgranen

Kies voor ontbijtgranen die veel vezels bevatten. Deze granen zijn meestal ook die met het minste suiker. Een kommetje cornflakes bij het ontbijt kan heel onschuldig lijken, maar is vaak een echte caloriebom. Bovendien zul je de vezelarme ontbijtgranen sneller verteren, waardoor je snel zin krijgt in iets anders.

Tip 4: houd je dagelijkse groente- en fruitconsumptie bij

Als  je aan het eind van de dag nog geen groente of fruit gegeten hebt, maak dan een maaltijd klaar die rijk is aan groente en fruit.

Tip 5: drink alleen in het weekend alcohol

Een glaasje wijn of een biertje mogen dan wel erg lekker zijn, maar ze bevatten veel calorieën. Probeer je alcoholverbruik te beperken tot vrijdag- of zaterdagavond, en drink dan niet meer dan een paar glazen.

Tip 6: neem een drankje in plaats van een dessert

Als je na je maaltijd een hete kop thee of een kopje koffie drinkt, zul je minder geneigd zijn nog een dessert te nemen.

Woon je in de buurt van Haren? Dan kunnen we je Balanza aanraden.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *