hit counter
header

Kan je van fruit dik worden?

Het klopt dat fruit je kan helpen afvallen en een wezenlijk onderdeel van je dieet zou moeten vormen. Over fruit bestaan er heel wat misverstanden, veel mensen mijden fruit in hun dieet omdat het te veel suikers zou bevatten. Dat klopt niet. Fruit bevat doorgaans meer calorieën dan groente, maar veel minder dan vlees of andere producten met veel vet, snoep en calorierijke tussendoortjes als snoeprepen en chips.

Nog een pluspunt van fruit is dat het je honger sneller stilt. Fruit bevat namelijk veel vezels, waardoor je sneller een verzadigd gevoel krijgt. Bij vet eten voel je pas na een tijdje dat je verzadigd bent, waardoor je snel te veel gaat eten.

Calorieën

Vruchten die  weinig calorieën bevatten, zijn onder meer meloenen, watermeloenen, papaja’s en pompelmoezen. Per 100 gram fruit bevatten zij slechts 40 calorieën.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Suiker

Fruit kan heel wat suikers bevatten. Suikers in fruit zijn enkelvoudig. In fruit kunnen twee soorten suikers voorkomen, namelijk glucose en fructose. Fructose is het gevaarlijkste, dit wordt namelijk opgeslagen als vet.

Vruchten die rijk zijn aan suikers, zijn onder meer bananen, kersen, druiven, vijgen, mango’s en ananassen. Vruchten die weinig suiker bevatten, zijn citroenen, limoenen, pompelmoezen, bessen, mandarijntjes, watermeloenen, aardbeien, meloenen, abrikozen, kiwi’s, pruimen en tomaten.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Vet

Als je op dieet bent, blijf je best ook van avocado’s en kokosnoten af. Die bevatten namelijk veel vet. Een avocado bevat bijvoorbeeld 198 calorieën.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *