hit counter
header

Lopen om gewicht te verliezen

Steeds meer  mensen beginnen te lopen om gewicht te verliezen. Lopen is namelijk een eenvoudige sport die je overal en wanneer je maar wil kan doen. Toch maken veel beginnende lopers fouten, waardoor ze niet afvallen.

Gezond eten

Als je gewicht wilt verliezen door te lopen, denk er dan aan dat je enkel gewicht zult verliezen wanneer je meer calorieën verbrandt dan je consumeert. Om een halve kilo te verliezen, moet je ongeveer 3600 calorieën verbranden. Je zult het lopen dus moeten combineren met een gezond dieet. Eet kleinere porties vet- of calorierijke voeding en eet meer volkorenproducten, fruit en groenten.

Een vergissing die veel lopers maken is dat ze de calorieën die ze tijdens de training verbranden ‘overcompenseren’ door meer voedsel of drank te consumeren. Zo zullen sommige lopers zelfs aankomen in gewicht. Een paar weken bijhouden wat je precies eet en wanneer kan heel veel verduidelijken.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Loop regelmatig

Als je gewicht wilt verliezen, gaat dat niet gebeuren door eenmaal per week te lopen. Best kun je iedere dag actief zijn, maar als dat niet mogelijk is, probeer dan drie tot viermaal per week te lopen.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Maak er een uitdaging van

Stel voor jezelf doelen op die een voldoende grote uitdaging bieden. Probeer je route bijvoorbeeld binnen de vooropgestelde tijd te lopen of doe eens aan intervaltraining (korte stukken die je heel snel loopt inlassen).

Eet genoeg voor je training

Maaltijden overslaan betekent niet dat je spieren voldoende gevoed worden.  Voor, tijdens en meteen nadat je gaat lopen moet je voldoende eten.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *