hit counter
header

Fitness en diëten: Wat Is Er waar?

Door buikspieroefeningen te doen zou je een strakke buik krijgen en door te fitnessen verandert je vet in spieren. Dat zijn slechts twee van de talloze mythes die nog steeds de ronde doen als het over fitnessen en diëten gaat. Lees verder en ontdek de echte waarheid.

Maaltijden

Om te trainen heeft je lichaam brandstof nodig die jij uit voeding haalt. Het is met andere woorden dus ook niet zo verstandig om met een lege maag aan je training te beginnen. Kies eventueel voor fruit, yoghurt of volle granen. Het heeft trouwens geen zin maaltijden over te slaan of minder dan 1200 calorieën per dag te eten als je wilt afvallen. Zo krijgt je lichaam niet voldoende brandstof en kan je metabolisme zelfs vertragen. Wat wel helpt is 100-300 calorieën per dag minder te eten en voldoende te bewegen. Ook het gerucht dat je geen vetten mag eten slaat nergens op. Je lichaam heeft echt wel nood aan sommige vetten zodat het goed kan functioneren. Voorbeelden van die goede vetten vind je in noten, avocado’s en vis terug. Natuurlijk moet je wel opletten dat je niet te veel eet. Portiecontrole is misschien nog wel het belangrijkst, want ook al eet je heel gezond; als je je porties niet controleert, kom je aan. Ook de mythe dat je ’s avonds niet meer mag eten, klopt niet helemaal. Het is wel zo dat als je gedurende dag weinig eet, je ’s avonds meer zin in allerlei lekkers zal hebben. Maar als je gezond en op regelmatige tijdstippen overdag eet, kun je na je avondmaal nog rustig genieten van een snack. Let alleen op de porties!

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Buikspieren

Je kiest jammer genoeg niet waar je afvalt. Het heeft met andere woorden dus geen zin enkel en alleen buikspieroefeningen te doen als je een strakke buik wilt. Een uitgebalanceerd trainingsprogramma is wel een goed plan.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Stretchen

Je stretcht beter niet voor je aan je oefeningen begint. Op die manier zouden je spieren namelijk vatbaarder voor kwetsuren zijn. Je kan wel je spieren warm maken door opwarmingsoefeningen te doen vóór je aan je work-out begint.

Gespierde vrouwen

Als vrouw moet je niet bang zijn dat je te gespierd en zonder enige vrouwelijke rondingen door het leven gaat. Toch niet als je gewone, normale trainingen doet. Vind je toch dat je er iets te gespierd uitziet? Verminder dan de gewichtjes die je optilt en verhoog het aantal herhalingen.

Vet en spieren

Vaak gehoord is dat door veel te sporten, je vetmassa in spieren omgezet wordt. Biologisch gezien is dat onmogelijk. Wat er wel gebeurt is dat de vetmassa vermindert en dat je spieren sterker en dikker worden. Twee verschillende dingen dus.

Zweet

Zweten is een manier van je lichaam om af te koelen en heeft niets te maken met de hoeveelheid calorieën die je verbrandt. Houd dat in je achterhoofd als je weer gaat trainen!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *