hit counter
header

Kleine aanpassingen in je eetgewoontes: hoe doe je dat?

Trager kauwen

Er al ooit bij stilgestaan dat we meestal snel-snel eten? Onderweg naar het werk, tijdens de te korte lunchbreak, vlak voor het sporten…. We nemen nooit echt de tijd om rustig te kauwen en ons voedsel écht te proeven. Doe jezelf een plezier en let erop als je jezelf weer eens betrapt terwijl je alles snel binnenschrokt. Want wanneer je trager kauwt, krijgt je verteringsstelsel ook de tijd alles te verwerken waardoor je sneller een verzadigd gevoel hebt. Met andere woorden, je overeet je niet.

Probeer daarom ook even te ontstressen voor je ’s avonds aan tafel gaat. Stress vergroot namelijk de kans op overeten.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Water is the way to go!

Laat die frisdranken even voor wat ze zijn, maar ga volledig voor water. Liefst ijskoud water, want dat geeft je metabolisme een boost. Drink je een glas water voor het avondeten, dan is de kans kleiner dat je teveel zult eten.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Entree

Als je veel honger hebt, ga dan voor een soep of een vegetarisch slaatje als voorgerecht. Ze vullen je maag zonder dat je het beseft zodat je minder van je hoofdgerecht eet.

Aan tafel

Eten doe je aan tafel, niet onderweg, in de slaapkamer of voor de televisie. Het zijn slechte gewoontes die veel calorieën eisen.

Portiecontrole

Vind je het moeilijk je porties te controleren? Kies dan eens voor een kleiner bord waaruit je eet. Je schept automatisch minder op waardoor je porties ook verkleinen.

Rust!

Eten is eten en niet ondertussen drie andere dingen doen. Maak er een gewoonte van tijdens het eten alleen te eten en te genieten en niet naar tv te kijken of te lezen. Hierdoor heb je minder snel het gevoel voldaan te zijn en hecht je minder belang aan je porties.

Weg van de tafel

Blijf na het eten niet te lang nakaarten aan tafel maar neem even plaats in de sofa of wandel een blokje om. Door te blijven hangen aan tafel ben je sneller geneigd de restjes nog op te eten waardoor de kilo’s er sneller aanvliegen.

Kleurentherapie

Je nooit afgevraagd waarom fast foodketens voor die heldere kleuren gaan? Felle kleuren zoals rood, oranje en geel stimuleren je eetlust. Donkere kleuren, muntgroen of lichtblauw daarentegen zijn beter omdat ze je eetlust niet opwekken.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *