hit counter
header

Afvallen als je borstvoeding geeft, een goed idee?

Op dieet gaan tijdens de borstvoeding is af te raden. Borstvoeding geven vraagt namelijk veel energie van het vrouwelijke lichaam. Die energie is nodig voor de productie van melk.

Extra energie nodig

Je lichaam zal een deel van de extra energie die nodig is tijdens de borstvoedingsperiode halen uit het extra vet dat het tijdens de zwangerschap heeft aangelegd. Gemiddeld zijn er bij het geven van borstvoeding toch nog 500 calorieën extra nodig per dag. Als je niet te veel wilt verdikken, kan je best kiezen voor fruit (drie stuks extra) of boterhammen (twee stuks extra). Het is ook belangrijk dat je dagelijks 2 à 2,5 liter drinkt. Hierbij worden ook de melkproducten gerekend.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Afvalstoffen

Als je heel snel vermagert, kan de melkproductie minderen. Als je aan sneltempo afvalt terwijl je borstvoeding geeft, kunnen er bovendien extra afvalstoffen uit het vetweefsel in je bloedbaan terecht komen. Die kunnen op die manier in de melk terecht komen. Welke afvalstoffen in  het vetweefsel opgeslagen zijn, verschilt van persoon tot persoon. Hoewel uit onderzoek blijkt dat de negatieve gevolgen hiervan beperkt zijn, vermijd je toch best dat er afvalstoffen in de moedermelk terecht komen.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *