web analytics
header

Snack verstandig, snack gezond

Tussendoortjes hebben een slechte naam. Als je wilt vermageren, kan je ze best aan de kant laten staan. Maar klopt dat wel? Wat als snacks je juist kunnen helpen met het wegwerken van je buikje?

Geef gezonde tussendoortjes een kans

Ben jij een chips-, zoutjes- of koekjesfanaat? Misschien vind  je, zoals veel mensen, gezonde snacks maar niets.  Maar probeer het eens uit. Een sappige appel, een banaan, een potje yoghurt, een mager granenkoekje, wie weet vind je het wel erg lekker! Vaak is het ook gewoon een kwestie van gewoonte.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Vermijd transvetten

Hoogst waarschijnlijk heb je wel al eens gehoord van transvetten. Transvetten verhogen de hoeveelheid slechte cholesterol in je lichaam en verlagen de goede cholesterol. Transvetten zitten in snacks als gebakjes, koekjes en gefrituurde snacks.

Lees de etiketten

Vertrouw niet op de voorkant van een verpakking als je besluit een product te kopen. Lees ook het etiket. Zo kom je te weten hoeveel calorieën het daadwerkelijk bevat, hoeveel vetten, enz.

Wees voorzichtig met energierepen

Er zijn enorm veel energierepen of ‘power bars’ op de markt. Fabrikanten laten graag uitschijnen dat dit gezonde voeding is, maar dit klopt helemaal niet. Als een reep weinig suikers bevat, bevat hij vaak wel veel vetten, of andersom. Het is dus erg moeilijk om een ‘gezonde’ reep te vinden.

Eet geen tussendoortjes als je niet echt hongerig bent

Als je een snack neemt op een moment dat je niet hongerig bent, zal je vaak toch evenveel eten bij je volgende hoofdmaaltijd. Dus eigenlijk zijn dat extra calorieën die nergens voor nodig waren.

Let op als je voor tv zit

Vet- en zoutrijke snacks, zoals chips, zoutjes, borrelnootjes… worden vaak voor tv gegeten. Waarom deze snacks niet eens vervangen door een gezond alternatief?

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met HappyHealthy Premium

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt wordt aan de hand genomen en zal week bij week digitaal worden bijgestaan je levensstijl zo te veranderen dat je gezond en slank zal zijn.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, exclusieve video’s, content, tools en nog veel meer.

Op dit moment kan je het één maand voor één euro uitproberen. Ontdek nu zijn beste en effectiefste tips:

HappyHealthy Premium Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *