hit counter
header

Afvallen zonder dieet: 10 tips

Kan dat, afvallen zonder dieet? En hoe pak je het best aan? Hier vind je 10 tips die je zullen helpen te vermageren zonder een dieet te volgen.

Neem iedere dag een ontbijt

Iedere dag ontbijten is een gezonde gewoonte die je zal helpen gewicht te verliezen. Veel mensen gaan ervan uit dat hun ontbijt overslaan een goede manier is om minder calorieën te verbruiken, maar een gezond en voedzaam ontbijt zorgt er juist voor dat je je voldaan voelt en in de voormiddag minder snel de neiging hebt om naar ongezonde tussendoortjes te grijpen.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Stop ’s avonds met eten

Stel voor jezelf een uur vast waarop je niets meer mag eten. Zo is het gemakkelijker om nee te zeggen tegen snacks als je voor tv zit of laat op de avond. Drink een kop thee, eet eventueel een appel, een yoghurtje of een dieetkoekje als je het knabbelen toch niet kan laten. ’s Avonds niet meer te veel eten kan een belangrijke factor zijn als je wilt afvallen zonder dieet.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Let op met vloeibare calorieën

Gesuikerde drankjes (frisdranken, chocomelk, vruchtensap) leiden al snel tot een hoog calorieënaantal, maar stillen je honger niet. Probeer je dorst te lessen met water, dat zal het vermageren bevorderen. Voeg er voor de smaak eventueel een stukje citroen aan toe. Thee is ook een goed alternatief. Kleine hoeveelheden ongezoet vruchtensap met weinig calorieën zijn ook goed. Wees voorzichtig met alcohol, want alcoholische drankjes bevatten vaak veel calorieën.

Eet meer verse producten

Veel verse groente en fruit eten kan je heel wat kilootjes doen verliezen, zeker als ze de plaats innemen van ander voedsel dat veel vet en calorieën bevat. Groenten en fruit kunnen er ook voor zorgen dat je je vol voelt. Stouw je keuken vol met groente en fruit en probeer bij iedere maaltijd of snack een portie te eten. Verse groenten en fruit zijn erg belangrijk als je wilt afvallen zonder dieet.

Kies voor volkoren

Door geraffineerde producten (wit brood, witte pasta, enz.) te vervangen door volkorenproducten, krijg je niet alleen veel vezels binnen maar zal je je ook sneller vol voelen.

Houd je omgeving onder controle

Vul je keuken met gezonde, caloriearme producten. Als je uit eten gaat, vermijd dan fastfoodketens en all-you-can-eat-restaurants. Als je naar feestjes gaat, eet dan op voorhand al een gezonde snack, zodat je niet uitgehongerd aan het eten begint. Door omgevingsfactoren onder controle te houden, zal je zeker afslanken.

Neem kleinere porties

Als je je porties met 10 à 20% kan minderen, zal je al gewicht verliezen. De meeste porties die je op restaurant krijgt voorgeschoteld zijn bijvoorbeeld te groot voor een persoon. Neem een maatbeker om je gewoonlijke porties te schatten en probeer die geleidelijk aan te minderen.

Neem meer stappen

Schaf een stappenteller aan. Een gezond gemiddelde stappen is 10.000. Als je geen 10.000 stappen zet,  probeer dan meer actief te zijn. Wandel rond terwijl je telefoneert, neem de hond mee uit voor een extra wandeling, enz. Lichaamsbeweging is erg belangrijk als je wilt vermageren.

Eet meer proteïnen

Je leest het goed, door meer proteïnen aan je dieet toe te voegen kan je vermageren. Let wel op dat het om magere, vetvrije eiwitten gaat. Magere yoghurt, eieren, bonen, kleine porties noten, tofu… zijn aanraders.

Kies voor lightversies

Probeer zoveel mogelijk de lightversies te gebruiken van producten als dressings, mayonaise, zuivelproducten en andere producten. Nog beter is voor echt magere alternatieven te  kiezen, bijvoorbeeld salsa of hummus te gebruiken als dipsaus, mosterd op je broodjes te gebruiken in plaats van mayonaise, enz.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *