hit counter
header

Hoe het juiste dieet kiezen om te vermageren?

Iedereen is verschillend. Een universeel dieet dat voor iedereen werkt, bestaat helaas niet. Als je wilt afslanken, is het dus belangrijk een dieet te kiezen dat goed bij je past.
Als mensen zeggen dat ze op dieet zijn, betekent dat meestal dat ze na een bepaalde periode stoppen met het dieet en terug in hun oude eetgewoonten hervallen. Daarna zullen ze gemakkelijk terug verdikken. De beste manier om te vermageren en ervoor te zorgen dat je het gewicht niet terug aankomt, zijn veranderingen in de levensstijl, waarbij gezond eten en lichaamsbeweging erg belangrijk zijn.

Hoe komt het dat je overgewicht hebt?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor je gewichtsprobleem. Vaak spelen erfelijke factoren een rol. Veel mensen gaan ook meer eten als ze verdrietig, eenzaam of gespannen zijn. Ook een laag metabolisme of problemen met de hormonenspiegel kunnen mogelijke oorzaken zijn.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Welk dieet moet ik volgen?

Kies een gezond dieet dat je gemakkelijk kan volhouden. Het dieet zou weinig vetten moeten bevatten (vooral geen verzadigde vetten en transvetten), weinig suiker, maar veel vezels en  eiwitten.

Als je wilt afslanken, vraag dan raad aan je dokter of diëtist. Besteed ook voldoende aandacht aan je porties, die mogen niet te groot zijn. De porties die je in restaurants krijgt voorgeschoteld zijn vaak twee- tot driemaal te groot.

Kies een dieet waarmee je geleidelijk aan zal afslanken, en geen crashdieet waarmee je in korte tijd erg veel gewicht verliest.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Eetgewoonten aanpassen

Van start gaan met een dieet is vaak erg moeilijk. Best kan je je eetgewoonten geleidelijk aan  aanpassen, in plaats van in een keer alles om te gooien.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *