hit counter
header

Hoe je het vet aan je buik moet verliezen

Een bierbuikje, love handles, een buikje vetrolletjes, er bestaan veel verschillende benamingen voor buikvet. Belangrijker is dat de meeste mensen graag van hun buikvet verlost zouden worden. Maar hoe kan je dat vet aan je buik precies verliezen? Hier vind je een aantal tips die je zullen helpen als je je buikje wilt wegwerken.

Tip 1: verminder het aantal calorieën

Deze tip lijkt waarschijnlijk vanzelfsprekend. Het aantal calorieën dat je dagelijks verbruikt verlagen zal je over het algemeen doen afvallen en dus ook helpen bij het wegwerken van je buikje. Maar te weinig calorieën gebruiken op een dag is ook niet goed voor het lichaam. Als je daarna terug meer gaat eten, zal je lichaam alle extra’s juist opslaan als vetten.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Tip 2: drink minder bier

Een buikje wordt niet voor niets vaak een ‘bierbuik’ genoemd. Bier bevat veel calorieën en veel suikers en kan bovendien in grote hoeveelheden leiden tot ontsteking van de lever en de alvleesklier.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Tip 3: beperk je inname van suiker

Suikerrijke producten doen het vet aan je buik in sneltempo toenemen. Suiker in frisdranken of snoep wordt door het lichaam erg snel omgezet in vetten. Dat is anders bij de natuurlijke suikers die je in fruit terugvindt.

Tip 4: beweeg dagelijks

Door dagelijks te bewegen zal je afslanken, wat ook zal leiden tot vetverbranding aan je buik. Bewegen hoeft trouwens niet altijd sporten te zijn, ook wandelen kan al een verschil betekenen als je vet aan je buik wilt verliezen.

Buikspieroefeningen

Buikspieroefeningen kunnen er wel toe leiden dat je een strakkere buik krijgt, maar je kan niet enkel op buikspieroefeningen rekenen om het vet aan je buik te verliezen.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *