hit counter
header

Barbecueën en toch afvallen

Barbecueën, veel mensen doen niet liever bij mooi weer. Gezellig samen met vrienden en familie eten in de tuin. Helaas is barbecueën vaak niet zo’n goed  idee als je wilt vermageren. Toch bestaan er manieren om ook bij de barbecue gezond te eten en je lijn niet uit het oog te verliezen.

Een groot voordeel van een barbecue is dat je er geen extra vetstoffen voor gebruikt, zoals wel het geval is als je vlees bakt of frituurt.

Pas op met sauzen

Sauzen zijn echte dikmakers. Als je wilt afvallen, maar toch graag een sausje hebt bij je vlees, kan je best niet kiezen voor mayonaise of sauzen op basis van mayonaise. Sauzen als mosterd of ketchup bevatten veel minder calorieën. Als je echt niet zonder mayonaise kan, kies dan voor een light variant (halvanaise, yogonaise…).

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Kies voor kip of kalkoen

Kip en kalkoen zijn veel magerder dan rood vlees. Ter vergelijking: een hamburger van rund- of varkensvlees bevat gemiddeld 250 à 300 calorieën, een kalkoenburger gemiddeld 120 à 140 calorieën.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Kies voor vis

Vis op de barbecue kan erg lekker zijn en is een uitstekend alternatief voor worstjes en  hamburgers als je dat buikje wilt wegwerken. Vis bevat niet alleen minder calorieën, maar is ook een bron van gezonde voedingsstoffen.

Vervang wit brood door volkorenbrood

Volkorenbrood is een pak gezonder dan wit brood. Dat komt doordat volkorenbrood veel meer vezels bevat, wat erg goed is voor de spijsvertering.

Drink water tijdens de barbecue

Hoe verleidelijk dat bier, die frisdrank of die cola ook mogen lijken, kies toch maar voor water!

Eet veel slaatjes

Bij een barbecue wordt het vlees meestal gecombineerd met allerlei slaatjes. Eet er lekker veel van, maar let op, want een aardappelsla met veel mayonaise bevat enorm veel calorieën. Als je zelf zorgt voor de slaatjes, kan je ervoor zorgen dat ze lekker mager zijn.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *