hit counter
header

Voordelen en nadelen van een crashdieet

De bedoeling van een crashdieet is op een korte periode zoveel mogelijk af te vallen, dit door je voedselinname sterk te beperken.

Voordelen van het crashdieet

Een crashdieet werkt op korte termijn. De resultaten van een crashdieet zijn snel zichtbaar. De kilo’s zullen er snel vanaf vliegen.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

[thrive_2step id=’1688′] Klik hier[/thrive_2step] en ik stuur ze gratis naar je toe.

Nadelen van het crashdieet

Op lange termijn zal het dieet er niet voor zorgen dat je afvalt. Als je een crashdieet volgt, zal je immers minder eten dan normaal het geval is. Je krijgt veel minder calorieën binnen dan je lichaam normaal gezien nodig heeft om goed te functioneren. Een vrouw heeft normaal gezien zo’n 2000 calorieën per dag nodig, een man 2500. Bij een crashdieet zal je lichaam een aantal onontbeerlijke voedingsstoffen missen.

Als je een crashdieet volgt, zal je lichaam zich aanpassen aan deze toestand en minder energie gaan verbruiken. Daardoor zul je je snel vermoeid voelen. Tijdens een crashdieet wordt niet alleen vet verbrand, maar ook spierweefsel. Je lichaam gaat namelijk op zoek naar extra energiebronnen, en spieren bevatten eiwitten.

Nadat je gestopt bent met het crashdieet en terug normale hoeveelheden eet, zal je lichaam de plotse ‘extra’s’ opslaan als vetten. Je lichaam wilt zich immers voorbereiden op een nieuwe hongerperiode. Daardoor zullen de kilo’s er snel weer aanvliegen.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *