hit counter
header

4 mogelijke redenen waarom je te veel eet

Vind jij het ook altijd zo moeilijk om maat te houden? Wil je wel afslanken, maar vind je het moeilijk om je eten te laten staan? Je  kan je eetgewoonten zeker veranderen, maar dan moet je er eerst meer inzicht in krijgen.

Verveling

Veel mensen eten te veel uit verveling. Voor de tv of terwijl ze aan het werken zijn, hebben ze graag iets te doen, en dan is eten natuurlijk een erg verleidelijke optie.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Stress

Stress kan ook een erg bepalende factor zijn bij het overeten. Stress op het werk, om de thuissituatie, om een examen op school… Stress kan veel oorzaken hebben en iedereen reageert er anders op. De een gaat geen hap meer door zijn keel krijgen, terwijl de ander er juist meer door gaat eten.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Stoppen met roken

Veel mensen zoeken een vervangmiddel wanneer ze stoppen met roken. Ze willen iets te doen hebben met hun handen en eten lijkt een onschuldige manier om van de sigaret te blijven.

Gewoonte

Als je het gewoon bent om in de bioscoop een emmer popcorn te bestellen, om je op feestjes op de hapjes te storten of iedere vrijdag frietjes te gaan eten, is het erg moeilijk om die gewoonte op te geven.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten zijn incompleet, focussen zich op een beperkt aantal van de belangrijke elementen en pakken jouw doel niet bij de kern aan.

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je  krijgt in zijn boek de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s, theorieën om te begrijpen hoe afslanken echt werkt, tools en nog veel meer.

Afslank Receptenbijbel + Bonussen Risicovrij uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *